Ajankohtaista

Gaiojen vierailu Ilta-Sanomille 13.2.2020 klo 16-17.30

Helmikuussa pääsemme tutustumaan Suomen suurimpaan uudismediaan Ilta-Sanomiin sekä kuulemaan päätoimittaja Johanna Lahden ajatuksia median tulevaisuudesta.

Osallistu mukaan heti jäsenjärjestelmässä!

Aika: 13.2.2020 klo 16-17.30
Paikka: Sanomatalo, Töölönlahdenkatu 2 vastaanotto

Vierailu ravintola Savoyhin: Savoyn naiset – tarina jatkuu 26.2.2020

Aika: Keskiviikko 26.2.2020 Klo 16.15-18:00, Illallinen klo 18 eteenpäin
Paikka: Ravintola Savoy, Eteläesplanadi 14
Hinta: Vierailu 0 €, Illallinen (omakustanne) 125 €

Gaia Network on yhdessä Perheyritysten Liiton sekä Board Professional Finlandin kanssa saanut kutsun uudistettuun Savoyhin.

Asiaosuuden jälkeen gaoilla on mahdollisuus jäädä illalliselle (omakustanne), Illalliskortteja on varattu Gaia Networkille 30 kpl. HUOM. Järjestelmässä on erilliset ilmoittautumiset vierailulle sekä illalliselle.

Teollisuuspalatsin yläkerroksiin avatussa Savoyssa päättäjät ovat kohdanneet, neuvotelleet, rakentaneet yhteistä ymmärrystä ja solmineet sopimuksia ”Helsingin kattojen yllä” vuodesta 1937. Savoy ravintola on saanut uuden huippu ammattilaisen vetämään Savoyn toimintaa niin keittiössä kuin salissakin. Chef Patron Helena Puolakka on upea naisjohtaja, jonka tarkoitus on uudistaa Savoy alkuperäiseen loistoonsa. Savoy on ollut aina ainutlaatuinen ja sielä ovat kohdanneet huippuluokan kulinarismi, design, sisustussuunnittelu, taide ja kulttuuri. 

Kiinnostavaa on myös upeiden, vahvojen ja taitavien naisten osuus niin Savoyn luomisessa kuin menestyksessäkin. Aino Aalto on ollut vahvasti suunnittelemassa sitä miltä Savoy on näyttänyt ja tuntunut. Maire Gullichsenien ja Aallot tekivät paljon yhteistyötä myös Savoyssa ja Maire oli myös vahvasti vaikuttamassa siihen minkälainen tunnelma Savoyhin luotiin. 

Tämä yli 80-vuotias ravintolalegenda uudistuu vuodenvaihteessa ammattitaidolla, historiaa ja alkuperäistä, Alvar ja Aino Aallon sekä muiden suunnittelijoiden, työtä kunnioittaen. Ilse Crawford on yksi maailman arvostetuimmista sisustussuunnittelijoista ja hänet on valittu tekemään uudistus Savoyn ravintolatiloihin tiiviissä yhteistyössä Aalto säätiön ja Artekin kanssa.

Verkostoitumiskumppanimme Savoyssa: 

Perheyritysten liitto on suomalaisten perheyritysten ja kasvollisten omistajien vuorovaikutusverkosto, edunvalvontaorganisaatio sekä asiantuntija- ja valmennusjärjestö. 

Board Professionals Finland verkosto edistää hallitustyöskentelyn ja ylimmän johdon monimuotoisuutta ja osallistamista Suomessa.

Ohjelma:

Klo 16.15-18-00

• Chef Patron Helena Puolakka lausuu tervetuliaissanat
• Kuulemme Savoyn historian ja Savoyssa vaikuttaneiden vahvojen naisten tarinoita, Maire Gullichsen-Ehrnroothin kertomana.
• Hallitustyöskentelyyn ja monimuotoisuuteen liittyvät key note -puheenvuorot GAIA, BPF, Perheyritysten liitto
• Keskustelua ja vaikuttavaa, aktiivista verkottumista tämän ainutlaatuisen vierailijakunnan kesken

Illallinen alkaen klo 18

• Nautimme Helena Puolakan uniikin, erityisesti meille suunnitellun usean ruokalajin maistelumenyyn viineineen, ja kun Savoysta on kysymys, makuelämys ei varmasti jätä ketään kylmäksi. Viinipaketin tilalle voi halutessaan valita alkoholittoman juomapaketin.

Savoy lahjoittaa illalliskortin hinnasta 20 % Mannerheimin Lastensuojeluliitolle. Illalliskortti: 125 €/henkilö, sis. illallisen ja viinipaketin. Maksu suoritetaan paikan päällä.

Turku: Kaskenmäen kotikonsertti ja keskustelutilaisuus hankkeesta, jossa rahoitetaan Turun yliopiston neurologista tutkimusta musiikin kuuntelun vaikutuksista aivosairauksien hoitotuloksiin

Kaskenmäen kotikonsertti ja keskustelutilaisuus hankkeesta, jossa rahoitetaan Turun yliopiston neurologista tutkimusta musiikin kuuntelun vaikutuksista aivosairauksien hoitotuloksiin.

Opening Spring 2020 – 5th Anniversary of Kaskenmäki home concerts
Bach – Ysaÿe – Beethoven – Mozart – Szymanowski
Laura Kukkonen viulu, Pauli Kari piano
Samppanja ja pieni herkku

Mikäli olet kiinnostunut ruokailemaan omakustanteisesti tilaisuuden jälkeen jossain Turun viihtyisistä ravintoloista, laitatko siitä viestiä 10.3 mennessä suoraan Jaanalle: jaana@djk.fi. Vinkkinä, Turussa on myös upeita hotelleja (kuten uusittu Seurahuone), jos haluat jäädä nauttimaan keväisestä viikonlopusta – mutta varaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin!

Konsertin jälkeen Pauli ja Laura ovat luvanneet kertoa meille mediassakin paljon huomiota saaneesta sairaalahankkeesta, johon PianoDuo ConFuego on joulukuussa lahjoittanut Turun yliopistolle 100 000 euroa. Pianotaiteilija Pauli Kari on tehnyt uraauurtavaa työtä kehittämällä video-streaming tekniikalla lähetettävän konserttitapahtuman, joka välitetään sairaalan potilaille virtuaalilasien kautta seurattavaksi. Lahjoitus kohdennetaan neurologiseen tutkimukseen, jolla selvitetään musiikin kuuntelun vaikutusta aivosairauksien hoitotuloksiin. Mahdollisesti saamme tilaisuuteen myös asiaan vihkiytyneen emeritiusprofessori Seppo Soinilan.

Huom. Osallistuminen on sitova ja peruutustapauksissa joudumme perimään 30 euron konserttilipun hinnan.

Aika: 03.04.2020 klo 19
Paikka: Kaskenkatu 2, Turku

Meikkikurssi (täynnä) 11.2.2020 klo 17

Aika: Tiistai 11.2.2020 klo 17 alkaen
Paikka: Make Up For Ever Academy, Malminkatu 24 E 67, Kamppi, sisäpiha
Opastus: Meikkitaiteilija Tuija Luukkainen.
yhdessä toisen ammattilaisen kanssa
Kesto: 3,5-4 h
Tarjoilu: Kahvi+tee
Hinta: 65€/henkilö käteisellä, 85€/henkilö laskulla


Maskeeraajakoulun tiloisssa käytettävissä:  
– Ammattilaisten kuvaustaustat ja valot (valokuvausta varten)
– Siveltimiä ja muita meikkaustarvikkeita
– Make Up For Ever ammattituotteet ja yksittäisiä muita hyväksi havaittuja meikkejä

Otathan mukaan:
– Suurentava peili (jos tarpeellinen)
– Omat siveltimet ja meikit (halutessasi)
– Oma maskara

Sisältö:
– Kurssilla jokainen osallistuja tekee itse  omalle tyylilleen sopivan meikin.
– Meikki tehdään vaihe vaiheelta opastettuna.
– Meikkauksessa keskitytään erityisesti persoonallisten piirteiden korostamiseen.
– Silmämeikissä huomioidaan myös erilaisten silmälasien asettamat vaatimukset.
– Voit tuoda omat tutut siveltimet ja meikit mukaan ja käyttää niitä meikatessasi. Näin on myös helppo halutessasi kartoittaa meikkipussin sisällön uudistustarpeet.

Kurssin  kulku:
Jokaisen työvaiheen aluksi Tuija kertoo meikintekoa helpottavista tekniikoista ja välineistä, kasvojen muodoista, varjostuksista ja korotuksista jne. demonstroimalla. Opastan myös värivalinnoissa. Omatoimisen meikkaamisen edetessä vaihe vaiheelta, korjaamme ja neuvomme jokaisessa työvaiheessa. Teen toisen silmämeikin malliksi.

Kurssin  tavoite:
Opit meikkaamista helpottavia tekniikoita.
Saat uusia ideoita silmämeikkiisi ja ohjeita sen tekemiseen.
Osaat toteuttaa sinulle sopivan persoonallisen meikin.
Uuden oppimista ja hauskaa harjoittelua yhdessä.

Kalenteri