Ajankohtaista

Espoon teatteri – Arktiset leikit 8.1.2020 klo 19

Arktiset leikit on näytelmä menestymisen vaikeudesta, leikkikaverien merkityksestä ja haastavasta yrityksestä edelleen rakastaa Suomen kansaa. Se on tositarina leikistä, joka voittaa kuoleman, ja ihmettelee mitä on arktinen identiteetti ilman kylmää. Arktiset leikit on Arktisen trilogian neljäs osa. Edelliset osat olivat Kokkola, Kohti Kylmempää ja New Karleby.

Lippujen ryhmähinta/henkilö on 36,- (20 lippua varattuna). Jos ei 20 henkeä täyty, lippu maksaa 39,-/henkilö. Lunastus viimeistään 9.12.2019.

Arktiset leikit on kertomus kahdesta matkakumppanista, joiden tiet erosivat 12 vuotta sitten yhteiseen, maailman pohjoisimpaan yhteiskuntaan. 
Se kertoo Marja-Terttu Zeppelinistä, 75-vuotiaasta talviemme veteraanista ja Martti Piano Larssonista, johon kukaan ei ole koskaan pettynyt, joka on ajautunut elokuvatuotantoyhtiöksi kasvaneessa juoppojenhyysäysfirmassaan suojatyöpaikkaan. Se on kertomus eräästä kohtalokkaasta metsästysonnettomuudesta, Eteisvahtimestarien Veljeskunnasta sekä Vili Tiippanaisen ja Intijani Mikkolan radikalisoitumisen prosessista. 

Näytelmä sijoittuu Kokkolaan pienen merenlahden poukamaan, Marja-Tertun keski-ikäisen tyttären Maura Zeppelinin kotiin, kuvitteelliselle ihmiskunnan viimeiselle rannalle, missä on joulukuussa veneilykelit.  

Tapahtumapaikka: Espoon teatteri Revontulihalli
Tapahtuma-aika: 8.1.2020 klo 19

Näin kirjaudut ensimmäistä kertaa jäsenjärjestelmään

Ensimmäinen kirjautuminen vaatii sähköpostilla rekisteröitymisen, sähköposti on sama kuin vanhassa järjestelmässä, myös salasana kannattaa ensimmäisen kirjautumisen jälkeen vaihtaa mieleiseksi.

1. Klikkaa sivun oikeasta yläkulmasta ”Kirjaudu sisään”. Sivusto siirtyy jäsenjärjestelmäämme Hoikaan.
2. Käyttäjätunnuksesi on vanhassa järjestelmässä käyttämäsi sähköposti, jätä salasana tyhjäksi ja klikkaa ”Tilaa uusi salasana”
3. Saat sähköpostiisi vahvistuksen rekisteröitymisen onnistumisesta ja salasanan, jolla pääset kirjautumaan järjestelmään.
4. Ensimmäisen kirjautumisen jälkeen, kannattaa salasana vaihtaa mieleiseksi. Salasanan pääsee vaihtamaan ”Omat tiedot” kohdasta. Samalla saat päivitettyä omat yhteystietosi.

Ongelmatilanteissa auttaa gaia.sahkoposti@gmail.com.

Kalenteri