Puheenjohtajan kirje – Kesäkuu 2024

Upeaa ja lämmintä Juhannuksen jälkeistä keskikesää rakkaat Gaiat!

Haluan nyt hieman hehkuttaa erinomaista verkostoamme ja syystä !

Gaian jäsenkyselyn 2024 tulokset on saatu, tutkimuksen päätavoitteena oli selvittää Gaian jäsenten mielipidettä yhdistyksen toiminnasta ja tilaisuuksista , kiitos kaikille kyselyyn vastanneille!

Vertailu20242019
Tyytyväisyys Gaian toimintaan, keskiarvo4,23,9
Verkostoituminen vs. koulutustilaisuudet ja yritysvierailutmolemmat yhtä tärkeitä
Gaia toimii aidosti verkostona3,63,3
Järjestäisin mielelläni Gaian tilaisuuksia yritykseni tai työnantajani nimissä3,43,2
Tyytyväisyys Gaian FB-sisältöön3,83,4
Gaian suosittelu/NPS (net promoter score)+66+37

Näistä tuloksista olisi moni yritys onnellinen ja ylpeä, kuten IRO Researchin tutkimusjohtaja Sylva Vahtera mainitsi esitellessään tuloksia Gaian Kesäjuhlissa! 

Hallitus kiittää ja jatkaa valitulla monipuolisten tilaisuuksien tiellä, kiitämme myös edellisiä hallituksia!

Viime vuosi oli ison aiheen teemavuosi, jota on jatkettu 2024. Syksyllä starttasimme paneelitilaisuudella ”Tulevaisuuden muuttuva työelämä”  vastuullisuus yhtenä tärkeänä aiheena,  tilaisuus luonnollisesti poiki useita isoon aiheeseen liittyviä tärkeitä osa-alueita, tänä syksynä lokakuussa clousaamme seminaarilla/paneelilla tämän teeman.

Kuten jäsenistönkin toivomus palautteen mukaan ilmaisee, hallitus kuuntelee, toteuttaa ja tuo vuosittain jotakin uutta sekä jännittävää Gaian toimintaan. Tänäkin vuonna matkailemme myös kotimaassa. Sopivaan tapahtumaan yhdistämme verkoston kaikkia jäseniä palvelevan hyvinvointipäivän, kulttuuria unohtamatta. Tällä konseptilla toteutimme toukokuussa Malmgårdin Linna/Kartano&jooga tapahtumalla, kreivi Creutzin esitellessä tiluksiaan (vaikkei kreivi osallistunutkaan linnansalijoogaamme 🙂

Myöhäissyksyllä jatkamme ruukkiaiheella – infoa seuraa myöhemmin.

Keskusteluissa uusien tai potentiaalisten jäsenten kanssa, on verkostoituminen suurin syy liittyä Gaiaan. Toinen tärkeä asia on ollut yhdistyksemme avoimuus, sivuiltamme löytyy jäsenesittelyt, jäsenet voivat myös suoraan kontaktoida keskenään esim. mentorointi mielessä. 

Toki tilaisuudet ja kohtaamiset kiinnostavat, nehän osaltaan luovat juuri niitä verkostoitumisen mahdollisuuksia, mutta tutustuminen ja verkostoituminen ovat merkittävimmät motiivit tulla mukaan Gaian toimintaan. Gaiahan toimii ikään kuin alustana näille verkostoitumiselle. Pyrimme järjestämään esittäytymishetken osallistujille joka Gaia- tilaisuudessa. Muista myös päivittää tietosi jäsenet sivuilla, ja uudet Gaiat tehkää sinne oma ”käyntikorttinne” niin tutustuminen muihin jäseniin alkaa sutjakkaasti! Myös FB sivuamme voi mainiosti käyttää lyhyeen esittelyyn itsestään, 90 % jäsenkyselyyn vastanneista on aktiiveja ja noin 150 Gaiaa seuraa postauksia! 

Kuten jäsenkyselyssä tuli ilmi, halukkuutta tilaisuuksien järjestämiselle on jäsenistössämme ja haastankin kaikkia jäseniä osallistumaan ja ehdottamaan tilaisuuksia, sekä yritysvierailuja esim. omalle työpaikalleen, jolloin tilavuokrat eivät rasita yhdistyksen varoja. On erinomaista, kun verkostomme omat jäsenet toimivat vierailujen emäntinä, esittelevät toimintaa ja omaa uraansa, nämä tilaisuudet ovat voimaannuttavia ja mielenkiintoisia. Ole rohkeasti yhteydessä niin etsitään sopiva ajankohta juuri sinun tilaisuudellesi!!

Syksyn tilaisuuksista voin jo nyt mainita muutamia:

  • 22.8. Kantamo Oy toiminnan esittely, Gaiamme tmj Minja Pohjola 
  • 5–8.9. Verkostomatka Roomaan (täynnä)
  • 26.9. Gaiamme Minna Kurttila, Vahvuudet työelämässä-koulutus
  • 9.10. Musikaali Minna Craucher, Espoon teatteri, omakustanne
  • 10.10. Elokuvakomissaari Experience, Teija Raninen, Turku
  • 22.10. Tulevaisuuden muuttuva työelämä – clousing seminaari
  • 29.10. Kalustetehdas Hakola esittäytyy
  • 11.11. Syyskokous
  • 19.12. Jouludinner

Hallituksen suunnittelulistalla on lisäksi paljon mielenkiintoisia tapahtumaehdotuksia  mm. MLL, CMI, maanpuolustukseen liittyviä aiheita (Nato, Fincent ) , baletti/ooppera, Yrityskauppa osa II, timanttikauppiaan esittely, ym. ym.- näistä syksymmällä lisää.

Kiitos että olette mukana!

Ihanaa kesää, levätään, luetaan kirjoja, ladataan akkuja ja tavataan tilaisuuksissa taas elokuusta lähtien!

Verkostoitumisiin,

Tinde  – Kristiina Paavola, puheenjohtaja, Gaia Network