Jäseneksi huippujen joukkoon, Gaia Networkiin

Gaia Network on inhimillinen johtajuusverkosto, jossa jäsenet eri aloilta tutustuvat, osallistuvat ja verkostoituvat. Jos olet vaativassa johtajan, asiantuntijan tai yrittäjän tehtävässä ja haluat jakaa osaamista ja kokemuksia, tervetuloa Gaioihin! Verkostoidut, opit ja saat vertaistukea.

Gaian jäsenenä saat

 • Kymmeniä tapahtumia ja tilaisuuksia livenä ja/tai webinaareina (määrä vaihtelee 1-5 krt/kk)
 • Ilmaisia koulutus- ja hyvinvointiwebinaareja
 • Äänioikeuden yhdistyksen kevät- ja syyskokouksiin
 • Huippuseminaareja, uratarinoita, keskusteluja sekä shoppailuja, taide-elämyksiä ja hyvinvointia
 • Etuja yrityskumppaneilta
 • Mahdollisuuden osallistua elämykselliselle verkostomatkalle vuosittain
 • Monipuolisen sekä aktiivisen yhteisön ja verkoston ympärillesi

Jäsenmaksut

 • Liittymismaksu 100 euroa
 • Jäsenmaksu 150 euroa/vuosi

Kannatusjäsen

Kannatusjäsen on sinulle tai yhteisöllesi, jos haluat edistää sekä tukea Gaia Networkin visiota, missiota ja arvoja sitoutumatta varsinaiseen jäsenyyteen.

Kannatusjäsenmaksu

 • yksityishenkilöille on 250 euroa/vuosi
 • yrityksille ja yhteisöille 500 euroa / vuosi (tai valitsemasi suuruinen)

Saat jäsenedut, pääset mukaan tapahtumiin ja tilaisuuksiin sekä sinulla tai yhteisölläsi on puhe- ja läsnäolo-oikeus vuosikokouksissa.

Kysy lisää:

Kristiina Paavola
tindepaavola@gmail.com
+358 50 5948304

Kumppanit

Yrityskumppanuudet neuvotellaan erikseen. Olemme aina avoimia uusille yritys- ja yhteistyökumppanuuksille.

Kysy lisää:

Kristiina Paavola
tindepaavola@gmail.com
+358 50 5948304

Tutustu Gaian jäseniin. Täältä löydät lähes 200 syytä liittyä mukaan ja uusia jäseniä omaan verkostoosi.

Gaiat kertovat

Kenelle kertoisit ajatuksiasi, kenen kanssa sparraisit? Anna uusien tuulien huuhdella ajattelua ja arkista työtäsi – liity Gaioihin!

Näin kannustaa Gaia Network ry:n perustajajäsen Marita Johansson.

Gaia Network syntyy

Olen saanut kodin eväinä asenteen tehdä monenlaista työtä. Ensimmäiset varsinaiset työsuhteet olivat rahoitusyhtiöissä, joissa toimin esimies- ja johtotehtävissä parikymmentä vuotta. Sittemmin seurasi yrittäjäelämä. Tiiminvetäjä, kehittäjä, käynnistäjä ovat minuun istuvia nimikkeitä ja olen konsultti- ja koulutusyritykseni toimitusjohtaja. Verkostoituminen lähtee kymmenien vuosien takaa, jolloin tietynlainen emansipaation idea oli vahvaa.

Etenkin naisten on yhdistettävä voimansa, jotta tasa-arvo edistyy.

Yrittäjänaisten yhteisöt tulivat tutuiksi ja monta vuotta myöhemmin tajusin yrittäjänaisten ja johtajanaisten yhteistyön tärkeyden. Yhdessä Kristiina Blomin ja Anneli Hietalan kanssa ideoimme uudenlaista verkostoa, Marketta Kokkonen tuki käynnistystä ja pieni alku syntyikin vuonna 2000. Gaia Network käynnistyi.

PARASTA GAIOISSA

Parasta on saada mahdollisuus kurkistaa muiden johtajien elämään, kun johtaja muutoin toimii kovin yksin. Sama pätee yrittämiseen. Gaia Networkissa löytää uusia näkökulmia, jotka avartavat kuvaa maailmasta. Yhteiset matkat ja rennot tapaamiset eri kokoonpanoilla tuottavat Gaia-siskoille iloa.

Keskinäisten suhteiden pohjana on luottamus, siksi jokainen voi tuoda yhteisöön omia ajatuksiaan ja kokemuksiaan. Gaioissa on helppo löytää myös ystäviä ja tuttavia bisnesverkostoitumisen lisäksi.

MIKSI MUKAAN?

Vastuutehtävissä olet osa tiimiä ja yritystä mutta enimmäkseen yksin. Kenelle kertoisit ajatuksiasi, kenen kanssa sparraisit? Entä missä on tarjolla kiinnostavia matkoja, kokoontumisia ja käyntikohteita! Näihin kysymyksiin saat vastauksia ja tukea Gaioilta.

Marita Johansson

Gaia Network ry perustajajäsen

Gaiat kertovat

Minja Pohjola – Ihailtavan aktiivinen verkosto

Olen Minja Pohjola. Työskentelen päihdekuntoutuspalveluita tuottavan Kantamo Oy:n toimitusjohtajana. Gaioissa olen ollut mukana vuodesta 2017. Liityin mukaan tilanteessa, jossa olin hiljattain muuttanut pääkaupunkiseudulle ja kaipasin ympärilleni uusia ihmisiä ja verkostoja.

MIKÄ GAIOISSA ON PARASTA?

Gaioissa parasta on uusien tuttavien löytäminen ja verkostoituminen. Olen saanut osallistua moniin erilaisiin kiinnostaviin tapahtumiin. Golfin harrastajana mieluisimpana tapahtumana nostaisin esiin Gaiojen golftapahtuman Linnagolfissa helteisenä päivänä kesällä 2020.

MIKSI MUKAAN?

Gaia Networkiin kannattaa liittyä mukaan, koska tästä yhteisöstä löytää samanhenkistä seuraa ja saa osallistua kiinnostaviin tapahtumiin. Järjestö toimii ihailtavan aktiivisesti.

Liity jäseneksi

Valitse sinulle sopiva jäsenyysmuoto ja täytä hakemus. Hakemukset käsitellään hallituksessa, joka kokoontuu kerran kuukaudessa. Saat tiedon henkilökohtaisesti puheenjohtajaltamme.