Puheenjohtajan kirje, kesäkuu 2020

Gaia-ystäväni,

Enää ei voi aloittaa tervehdyksellä kesän korvilta, kun aurinko paahtaa kolmessakympissä. Eli terveisiä helteisestä Helsingistä tai oikeammin Somerolta näin Turun ja Helsingin puolivälistä.

Kesälomat alkavat ja myös Gaian toimisto menee kesätauolle heinäkuuksi. Eli Gaian toimiston viestit luetaan vasta elokuussa, mutta kiireellisissä asioissa voitte olla allekirjoittaneeseen yhteydessä (sylva.vahtera(at)iro.fi tai 0400964439 )

Kun Suomi on nyt osittain poistanut rajoituksia, olemme Gaiojen kanssa kokoontuneet kesäkuussa jo kolme kertaa: Turun verkostoitumiskuohuilla, kevätkokouksessa Didrichsenin  taidemuseossa  ja Linna Golfissa Vehon vieraina, turvavälit huomioiden. Ja täytyy sanoa, että jälleennäkeminen oli niin sydäntä lämmittävää, että siteeraan aiempaa puheenjohtajaa ”On hienoa olla gaia”.

20-vuotisjuhliin liittyvä verkostomatka Ranskaan ja Champagneen ei siis toteudu syyskuussa, mutta toivottavasti pääsemme sinne ensi vuonna. Sen sijaan lähdemme 25.9.2020 verkostomatkalle melkein ulkomaille eli Ahvenanmaalle. Matkan alustava ohjelma on tämän viestin liitteenä sekä nettisivuillamme. Vaikka kohde ei ehkä ole niin hohdokas kuin retki Champagneen, uskon että myös tästä tulee hieno ja mieleenpainuva verkostomatka. Ilmoittaudu mukaan jäsenjärjestelmässä!

Gaian toiminta jatkuu täysipainoisesti elokuusta, mikäli koronatilanne ei pahene,  hyvinvointi ja terveys ovat korkeimmalla prioriteetilla. Suunnitteilla ovat ainakin Finlaysonin yritysvierailu, Linnanmäki, Teatteri Avoimien Ovien esitys ”Martan valinta” (19.8) ja juhlagaala (6.11). Myös Turun toiminta jatkuu entiseen malliin. Uskon saavamme aikaan varsin aktiivisen ja monipuolisen syysohjelman.

Myös juhlaseminaari on suunnitteilla ja keskusteluja käydään uusien yhteistyökumppanien kanssa. Tapahtuneen digiloikan aiomme myös hyödyntää ja selvitämme keinoja tilaisuuksien striimaamiseen ja verkko-osallistumiseen.

Juhlavuoden kunniaksi teemme niin ikään tulevaisuuden johtamiseen liittyvän tutkimuksen. MIKÄLI SINULLA ON IDEOITA KYSYMYKSIKSI TAI MIELESSÄSI ON JOKIN JOHTAMISEEN LIITTYVÄ ASIA, JOSTA OLET AINA HALUNNUT KYSYÄ, LAITA MINULLE AJATUKSESI MEILILLÄ (sylva.vahtera(at)iro.fi) ELOKUUN ALKUUN MENNESSÄ!!

Haluan liittää kaikkia gaioja ymmärryksestä toimintamme niukkuuteen pandemiasta johtuen. Lämmin kiitos myös hallituskumppaneilleni Tindelle, Riitalle, Marjalle, Maijalle, Erjalle, Mialle ja Jaanalle ( + koko Turun ohjausryhmälle). Sekä erityiskiitos aina niin ihanalle assistentillemme Emmalle.

Nautitaan kesän kauneudesta, ladataan akkuja ja ollaan vaan!

Elokuussa tavataan

#gaianetwork  #gaia20vuotta

Sylva Vahtera
Puheenjohtaja
Gaia Network