Puheenjohtajan kirje – Tammikuu 2023

Hyvää Uutta Vuotta 2023 GAIAT !

Viime vuonna juhlimme monin tavoin 20 vuotista verkostoamme, joka on pyrkinyt määrätietoisesti toteuttamaan perustajiensa tavoitetta: tarjota ammatillista kehittymistä tukevia ja laajemminkin liike-elämään ja yhteiskuntaan liittyviä koulutustilaisuuksia ja yritysvierailuja sekä tarjota mahdollisuuden verkostoitua muiden naisjohtajien kanssa, nämä ovat juuri niitä asioita, joita Gaiat toivovatkin yhdistykseltämme.

Haluan kiittää luottamuksestanne tullessani valituksi uudeksi Gaian puheenjohtajaksi! Olen ollut Gaian jäsen jo 12 vuotta, hallituksessa varapuheenjohtajana 2019-2021 ja olen aktiivisesti osallistunut Gaian moninaisiin tapahtumiin, tilaisuuksiin ja mahtaviin vuosittaisiin verkosto-matkoihin, näissä kaikissa pääsee aidosti tutustumaan upeisiin Gaia-sisariin sekä verkostoitumaan!

Uusi hallitus aloittaa työskentelynsä tällä viikolla. Haluan kiittää lämpimästi edeltäjääni Sylva Vahteraa upeasta työstään Gaian puheenjohtajana, hänen saappaitaan en yritäkään täyttää vaan jatkaa omilla camelbootseilla hänen ja muiden upeiden entisten puheenjohtajien viitoittamalla tiellä!
Yhdessä hienon hallituksen kanssa tietysti: viime vuoden hallituksesta jatkavat Sanna Halttunen-Välimaa (varapuheenjohtaja ja Turun ohjausryhmän vetäjä), Tarja Hagman, Hannele Lindell sekä Liisa Rantakari-Elliott. Uusia hallituksen jäseniä ovat Anne Ebeling (jo Gaiojen alkutaipaleen hallituksessa mukana) Hannele Koskinen sekä Mia Lindström. Apunamme toimii Gaian assistenttina moniosaaja Nea Paavola.

Olen työskennellyt finanssialalla, maailmantalouden markkinoiden ja ilmiöiden seuraaminen edelleen intohimona. Pandemia näin jälkeenpäin katsottuna lopetti vakaan ja ennustettavan maailmanpolitiikan sekä talouden. Maailma on epävakaampi, sitä järisyttävät pandemian jälkimainingit, talouden mullistukset, nopeat sosiaaliset ja teknologiset muutokset, epävarmuus on new normal!
Kaikesta tästä huolimatta ja sen takia katsomme Gaioina uutta luottavaisin mielin: järjestämme yhä enemmän laadukkaita ja voimaannuttavia tapahtumia ja kohtaamisia, virkistäviä reissuja ihanin teemoin!

Vuoden ensimmäinen tilaisuus on tammikuussa yritysvierailu Valiolle 17.1. Vielä ehtii ilmottautua mukaan!
Vaikka tilaisuuksissamme painottuu asiakaskeskeisyys, on aina tarjolla myös kevyempää ohjelmaa; joka kuukaudelle suunnittelemme uusia tilaisuuksia- kerron lisää kunhan hallitus on kokoontunut.

Jäseniltä on aina mukava saada toiveita ja ideoita tapahtumien suhteen, ota rohkeasti yhteyttä niin toteutamme sitten mahdollisuuksien mukaan! Jäsenet ovat myös halutessaan tervetulleita emännöimään ehdottamiaan tilaisuuksia.

Gaian kotisivuilla Jäsenet osiossa toivoisin jäsentemme esittelevän vaikka lyhyestikin itsensä, näinkin tutustumme toisiimme!

Gaia on sosiaalisessa mediassa LinkedInissä sekä Facebookissa – ryhmä jäsenille, siis aktivoidutaan, saamme lisää näkyvyyttä!

Iloa ja valoa alkavaan vuoteen!
Nähdään ja näytään tilaisuuksissa,
eli verkostoidutaan!

Terveisin Tinde – Kristiina Paavola