Puheenjohtajan kirje – Helmikuu 2023

Hyvää Ystävänpäivää ihanaiset Gaiat!

Alkukevään aurinko yrittää jo muistutella tulevista valoisammista päivistä, pikkuhiljaa linnutkin aamuisin availevat ääniään – kesää kohti siis mennään!

Vuosi 2023 alkoi mukavissa merkeissä, tammikuun ensimmäisellä yritysvierailulla Valio Oy:n esitellessä toimintaansa.

Tapahtumia ja tilaisuuksia on jo lyöty lukkoon keväälle sekä suunnitelmia kehityksessä syksylle. Tässä kevään tilaisuuksista:

Helmikuu strattaa heti Ystävänpäivän jälkeen 15.2. Kansallismuseo vierailulla, kuulemme uudistuvasta Kansallisesta ja tutustumme Gallen-Kallela-näyttelyyn, sinne onkin ilmoittautuneita ennätysmäärä, yli 40 Gaiaa – mukana on monta uutta jäsentä, hieno tilaisuus samalla verkostoitua.

Helmikuun 27 on toinen huipputapahtuma Turussa: Ilmastoliiketoiminnan mahdollisuudet Suomelle – miten hiilikädenjäljellä lisätään yritysten kilpailukykyä, vientiä ja investointeja? mukana elinkeinoelämän sekä politiikan vaikuttajia. Gaiat osallistuvat niin pääkaupunkiseudun kuin Turun jäsenistön voimin tilaisuuteen. Lippuihin vielä mahdollisuus, ota yhteyttä allekirjoittaneeseen!

Maaliskuussa meitä hemmotellaan Arvid Nordqvistin viininmaistajaisilla, sekä 30 päivä muotinäytöksellä Helsingin keskustassa – tästä kutsu & ilmoittautuminen tulossa helmikuussa. Turussa järjestetään mielenkiintoinen telakkavierailu Mayerilla 22.3.

Huhtikuu alkaa Suomen Laulun esittämällä Bachin Matteus-passiolla pääsiäisenä Johanneksen kirkossa 6.4. Gaioille varattu keskilaivasta paikkoja, sitovat omakustanteiset liput 52eur hintaluokasta, ilmoittautuminen aukeaa viikolla 7

Ruoka- ja viiniretki Valenciaan 12-16. paikkoja rajoitetusti, matka täyttyi heti.

Gaian Kevätkokous järjestetään IRO Researchin tiloissa tiistaina 25.4.

Toukokuun 15 vietetään Gaiojen virkistys- ja ulkoilupäivää Mercedes-Benzin tarjoamana Kullo Golf Clubilla, tilaisuus toteutuu, kun saamme min 30 Gaian porukan kokoon, ennakkoilmoittaudu siis pikaisesti ?

Kesäkuun 8 päivä jo perinteeksi muodostunut Gaia Kesäjuhlat Liisa Elliottin terassilla kaupungin kattojen korkeuksissa

Verkostomatka syyskuun 14–17 on jo suunnitteilla, siitä kerron lisää hieman myöhemmin, kun asiat varmistuvat. Ennakkoilmoittautuminen avataan näillä näkymin viimeistään maaliskuun alkupuolella.

Syksylle on suunnitteilla yritysvierailuja, tapaamisia ja esityksiä. Syyskokous marraskuussa ja joulukuussa perinteinen Gaia-jouludinner.

Myös uusien jäsenten osalta vuosi on alkanut vilkkaasti. Jäsenemme suosittelevat ystävilleen upeaa verkostoamme, mutta meidät on löydetty myös verkon ja sosiaalisen median kautta. Verkostoituminen ja monipuolinen sekä aktiivinen toimintamme houkuttelevat mukaan Gaiaan. Jäsenten ehdotukset tilaisuuksien aiheista ovat enemmän kuin tervetulleita, myös emännöimään ehdottamiaan tilaisuuksia, jäsenten äänet kuuluville! Ota yhteyttä allekirjoittaneeseen rohkeasti, suunnitellaan lisää!

Joudun tässä vielä muistuttamaan maksamattomista jäsenmaksuista, II lasku lähtee vk 7 – maksuaikaa on helmikuun loppuun.

Gaia Network on vuosia muistanut yritysvierailuillaan esiintyjiä lahjoittamalla Kirkon Ulkomaanavun ja Naisten Pankin kautta kehitysmaan naisille ammatteja. Viime vuonna lahjoitimme tätä tarkoitusta varten 1500 €, ja näin jatkamme tulevaisuudessakin.

Tule mukaan tilaisuuksiimme, ne ovat näinä aikoina erityisen voimaannuttavia. Verkostoidu, tutustu jopa ystävysty samalla, kun saat uusia näkökulmia sekä uutta tietoa tilaisuuksissamme!

Hyvää Ystävänpäivää ja ihanaa kevään alkua !

Tinde – Kristiina Paavola, Gaia puheenjohtaja

Tässä vielä kevään tilaisuuksia, save the dates

15.2. Kansallismuseo & Gallen-Kallela
27.2. Turun Ilmastotapahtuma
15.3. Viini-ilta/täynnä
22.3. Turun telakka Mayer
30.3. Muotinäytös Hgin keskusta
6.4. Suomen Laulu/Matteus Passio
12–16.4. Valencia ruoka- ja viinimatka/täynnä
25.4. Kevätkokous
15.5. Mercedes-Gaia ulkoilupäivä Kullo Golf
8.6. Kesäjuhlat terassilla