Puheenjohtajan kirje, joulukuu 2020

Hyvää joulua Gaia-ystäväni,

Vuosi lähenee loppuaan ja me kaikki pääsemme taas joulun viettoon, tänä vuonna ehkä hieman erilaiseen kuin aiempina vuosina. Vaikka elämmekin vuoden pimeintä aikaa, niin joulu on ainakin minulle valon, ilon ja lämmön juhlaa. Aikaa, jolloin perheeni ja ystäväni tuntuvat vieläkin läheisimmiltä.

Kun vuosi sitten uusi hallitus alkoi suunnitella tulevaa Gaian 20. toimintavuotta – juhlavuottamme – emme osanneet yhtään aavistaakaan, miten erilainen ja suunnitelmia alati muuttava vuosi siitä tulikaan. Kuitenkin Gaian toiminta kevään pysähdystä lukuun ottamatta saatiin pyörimään aktiivisesti. Meillä on ollut pitkälti toistakymmentä tilaisuutta, olemme rakentaneet toimivan digi-konseptin ja perustaneet uuden kirjakerhon. Uusia jäseniäkin olemme saaneet yli 30. Ja mikä parasta, Gaiat ovat olleet yhdistyksellemme lojaaleja.

Kun viime viikolla pidimme Gaian ensimmäiset virtuaalipikkujoulut, kysyimme Gaioilta, mitä heille ensimmäiseksi tulee mieleen meistä ja yhdistyksestämme. Tässä muutamia: ystävyyttä, verkostoitumista, mahdollisuutta päästä paikkoihin/tilaisuuksiin, joita ilman Gaiaa ei olisi mahdollisuutta nähdä, voimaantumista, inspiroivaa energiaa ja uutta tietoa.

Monta tilaisuutta jäi toteuttamatta, monta suunnitelmaa meni uusiksi, juhlat jäivät pitämättä… Mutta kaikki tämä odottaa meitä vielä. Ensi vuoden tilaisuuksien suunnittelu on vauhdissa, osallistukaa ja verkostoitukaa!

Kiitos kaikille ihanille Gaioille kuluneesta vuodesta. Kiitos hallitukselle venymisestä, ideoista ja yhteistyöstä. Kiitos Turun ohjausryhmä aktiivisesta toiminnasta.

Oikein hyvää ja lämmintä joulun aikaa Sinulle ja läheisillesi sekä entistä valoisampaa uutta vuotta!

Toivoo Sylva Vahtera

Gaia Network, puheenjohtaja