Puheenjohtajan kirje, maaliskuu 2022

Hyvää Naistenpäivää ja aurinkoista kevättä Gaia- ystävämme, kaikesta huolimatta!

Kevätaurinko sai vihdoin tarttumaan ”kynään”, vaikka jo pidemmän aikaa joka päivä on tarkoitus ollut kirjoitella teille. Pahoittelut viivästyksestä!

Loppuvuosi meni Gaalastamme toipuessa! Vielä kerran kiitos kaikille tekijöille ja juhlijoille. Vieraathan juhlan tekevät. Ja ihanaa on ollut myöskin se, että olemme päässeet pitämään myös livetapahtumia. Ja uusia tapahtumia on luvassa kevään mittaan, osa onkin jo tapahtumakalenterissamme.

Gaian 20-juhlavuoden viimeisiä tapahtumia on vielä tulossa. Olethan varannut kalenteristasi juhlaseminaarimme aikaa, 30.3. klo 16.15 alkaen Keskon kampuksella Kalasatamassa! Ja vielä ehdit ilmoittautua.

Juhlavuoteen liittyy myös tämän vuotinen verkostomatkamme, suunnitteilla on unohtumaton retki Champagneen, Reimsin kaupunkiin syyskuun puolivälissä. Matkasuunnitelmat ovat hyvässä vauhdissa ja avaamme ilmoittautumisen heti, kun saamme suunnitelmat valmiiksi. Sitten kannattaa olla vikkelä! Ja toivon todella hartaasti, että mikään ei sotke suunnitelmiamme kuten kaksi vuotta sitten☹

Myös uusien jäsenten osalta vuosi on alkanut vilkkaasti. Jäsenemme suosittelevat ystävilleen upeaa verkostoamme, mutta meidät on löydetty myös verkon ja sosiaalisen median kautta. Verkostoituminen ja monipuolinen sekä aktiivinen toimintamme houkuttelevat mukaan Gaiaan.

Kovin surullista on se, että kun vihdoin pääsimme Koronan pahimmasta ikeestä, jouduimme kohtaamaan uuden vielä pelottavamman uhan itänaapurimme toimien vuoksi. Avuttomuuden tunne on murskaava, kunpa jotain voisimme tehdä.

Gaia on jo toistakymmentä vuotta muistanut yritysvierailuillaan esiintyjiä lahjoittamalla Kirkon Ulkomaanavun ja Naisten Pankin kautta kehitysmaan naisille ammatteja. Viime vuonna lahjoitimme tätä tarkoitusta varten 1200€. Myös Ukrainan tilanteen johdosta lahjoitimme heti sodan alettua Kirkon Ulkomaan avun kautta 300€ sodan uhrien auttamiseen. Summa on pieni, mutta ainakin jotenkin saatoimme myötätunnon lisäksi tehdä.

Ystävät, voimia ja toivoa meille ihan kaikille. Tulkaa mukaan tilaisuuksiimme, ne ovat näinä aikoina erityisen voimaannuttavia. Verkostoikaa, tutustukaa ja ystävystykää samalla, kun saatte uusia näkökulmia ja uutta tietoa tilaisuuksissamme!

Rauhaa ja rakkautta näin meidän kaikkien ihanien Naisten päivään!

toivoo Sylva

Tässä vielä kevään tilaisuuksia, save all dates!!!

16.3 FIBAN

30.3 Juhlaseminaari
11.4 Gaia Consulting
28.4 kevätkokous;Työkulttuurin muutos
19.5 Linnanmäki
1.6 Fiskars, KWUM museo
15.6 Kesäpirskeet
Ja sokerina pohjalla Turussa tarjolla afterwork ravintola Oobussa joka kuun kolmas torstai klo 17.00, paitsi
maaliskuussa jo tiistaina (15.3.2022, 21.4.2022, 19.5.2022, 16.6.2022).