Puheenjohtajan kirje, maaliskuu 2021 – Hyvää Naistenpäivää!

Hyvää Naistenpäivää ihanat Gaiat!

Tänään on meidän ikioma päivämme, mutta naisten päivä on myös loput 364 kertaa vuodessa!

Erityisen hyvältä tuntuu kirjoittaa Naistenpäivän toivotukset juuri teille, mielestäni maailman parhaimman naisverkoston jäsenille.

Olemme edelleen saaneet uusia jäseniä verkostoomme. Soittaessani heille toivottaakseni heidät tervetulleeksi mukaan Gaian toimintaan, poikkeuksetta kaikille on tuntunut olevan hyvin tärkeänä liittymiskriteerinä verkostoituminen naisten kanssa.

Nyt edelleen koronarajoitusten tiukentuessa joudumme ainakin kevään ajan turvautumaan virtuaalisiin tapahtumiin. Niitä on kyllä runsaasti luvassa. Mutta heti, kun pandemiatilanne sen sallii, jatkamme todellisten kohtaamisten merkeissä. Mutta mikäänhän ei estä soittamasta vaikka entuudestaan tuntemattomille Gaioille ja verkostoitumaan sitä kautta. Jäsentemme yhteystiedothan löytyvät verkkosivuiltamme.

Naistenpäivänä sopii myös muistuttaa Naisten Pankin kanssa tekemästämme yhteistyöstä, joka alkoi jo yli 10 vuotta sitten. Tilaisuuksiemme puhujille emme anna tavaraa tai vastaavaa, vaan kaikista tilaisuuksista annamme yhdelle kehitysmaan naiselle ammatin Naisten Pankin kautta. Tämä muistaminen on saanut kovasti kiitosta esiintyjiltämme.

Hyvät ystävät, viettäkäämme arvoisemme Naistenpäivä ja ne kaikki muutin vuoden 364 naisten päivää! ?

Lämpimin terveisin

Sylva Vahtera

Gaia Network, puheenjohtaja