Puheenjohtajan kirje – Huhtikuu 2024

Hei Gaiat!

Johan se kevätkin koitti, kesä ja Juhannus ovella.

Viime vuosi oli ison aiheen teemavuosi, jota on jatkettu 2024. Syksyllä starttasimme paneelitilaisuudella ”Tulevaisuuden muuttuva työelämä”  ja tämän teeman tulemme loppuvuodesta päättämään niin ikään paneelitilaisuudella.

Kuten jäsenistönkin toivomus palautteen mukaan ilmaisee, hallitus kuuntelee ja toteuttaa monipuolista ohjelmaa: kunniagaiamme Sirkka Hämäläinen sai suuren määrän gaioja liikkeelle tapaamiseen.  Olemme saaneet kuulla upeita naisjohtaja ja yrittäjätarinoita, yrityskaupan onnistumisen edellytyksistä…tulossa vielä mm taiteilija- ja kirjailijatapaamisia, eduskunnan kansalaisinfo 14.5. ikäsyrjinnästä, kevään liikunta&kulttuuriretki Linnamaisemassa Pernajassa, kansainvälisen naisjohtajan tie yrittäjäksi ja mansikkana kesäjuhlat kattoterassilla!

Nämä monipuoliset, upeiden naisjohtajien ja asiantuntijoiden tähdittämät ja jäsenten kiittämät tilaisuudet antavat ajan ja mahdollisuuden aidosti verkostoitua, voimaannuttavat ja tuovat iloa sekä energiaa arkeen, Gaian toimintaperiaatteiden mukaisesti.

Saamme tänä keväänä jälleen kirjagaiamme suosituksia ja julkistamme kohta Iro Researchin avulla Gaian jäsenkyselyn 2024 (2019, 2013 vertailussa)- käytäthän ajastasi n. kymmenen minuuttia vastataksesi, kiitos!

Syksyn verkostomatka suuntautuu Roomaan 5–8.9.ja täyttyi heti. Ohjelma tarkentuu vielä.

Kevään tilaisuudet ovat nettisivuillamme ja vielä muutama uusikin tulossa. Tulkaa mukaan ja verkostoitukaa, se on meistä itsestämme kiinni. Muistattehan peruutuskäytäntömme, jos olette estyneitä, ylimääräisten kustannusten minimoimiseksi. Kiitos että olette mukana!

Hyvää kevättä kaikille, tavataan ja verkostoidutaan tilaisuuksissa!

Iloa & valoa!

Tinde  – Kristiina Paavola, puheenjohtaja, Gaia Network