Puheenjohtajan kirje – Syyskuu 2022

Kuulasta syksyä Gaiat!

Toivottavasti kaikilla on ollut pitkä, kuuma kesä! Itse ainakin olen paahtunut melkoisen ruskeaksi ulkoruokinnassa ja Suomen suvesta maalla nauttien. Mutta niinhän sitten tapahtuu joka vuosi, että kesä syksyksi vaihtuu. Hyvä puoli siinä on se, että taas mennään vauhdilla iloisten Gaiojen moniin tapaamisiin ja tapahtumiin.

Maanantaina pääsimme vierailemaan kultaseppämestari Tarkkasen ateljeessa. Vieläkin silmiä häikäisee, kun muistelee noiden timanttien säihkettä. Joku viisas on tainnut todeta: ”Diamonds are the girls`best friends”. Kiitos vielä Eija Sipinen! ?

Ensi viikolla sitten poksahtaa ja poksahtaakin kovaa ja korkealle, kun Gaiat verkostomatkaavat Champagneen. Luvassa on tiukkaa kuplivaa ohjelmaa ja varmasti ikimuistoisia hetkiä yhdessä. Ja tässäkin kiitokset Liisa Tirronen! ? Matkalle lähtijät: lentoliput tipahtavat meileihinne ja ohjelma tarkentuu sekä wa-ryhmä aukeaa tuota pikaa. Vihdoinkin tämä matka toteutuu, vaikka koronapirulainen sitä kaksi pitkää vuotta viivytti.

Kun nyt lähdemme (parempi myöhään kuin ei milloinkaan) Gaian 20-vuotisverkostomatkalle, niin luvassa on myöhemmin syksyllä muutakin synttärihumua. Laittakaa kalentereihinne jo valmiiksi save-the-date 11.11.22, sillä tuolloin juhlimme Suomen ainoassa ja oikeassa Turussa Gaian Turun ryhmän (solun/haarakonttorin/sivuliikkeen) 10-vuotista taivalta. Tilaisuuden alkajaisiksi on luvassa vaikuttajanaisten paneeli johtamisen vaikutuksesta työhyvinvointiin, työssä viihtymiseen ja työn tuottavuuteen. Juhlamme jatkuu illallisen, juhlapuheen ja elämän musiikin merkeissä. Ja nyt erityskiitos taas Sirpa Lukkala! ? Joten kaikki mukaan Turkkuseen!

Monipuolista ohjelmaa on ja on myös luvassa Gaiojen tapahtumakalenterissa. Yritysvierailua, kauneutta, life-styleä ja taidetta näin alkuun. Ja jatkoa seuraa syksyn mittaan.

Verkostoituminen on Gaian DNA:n ytimessä ja se on uusilla jäsenillämme pääasiallinen syy liittyä joukkoomme. Kun nyt koronatilanne antaa mahdollisuuden tavata toisiamme ihan livenä, kannattaa tätä hyödyntää ja tulla aktiivisesti mukaan tapahtumiin: verkostoitua, tutustua ja jopa ystävystyä sekä kuulla ja oppia uutta. Sillä nyt saa olla, tulla ja mennä!

Verkostoitumisiin !!!

Sylva