Puheenjohtajan kirje – Kesäkuu 2022

Miten ihmeessä taas voi olla juhannus???

Viime viikolla vietimme ensimmäistä Gaiojen kesäjuhlaa upealla terassilla kesäisessä säässä Helsingin kattojen yllä (KIITOS LISSU!). Läsnä oli peräti 44 Gaiaa ja puheensorina oli korvia huumaavaa: verkostoitumista ja kuohuvaa sanojen varsinaisessa merkityksessä.

Olin todella iloinen monista tapaamisista ja onnistuneesta illasta. Sääkin suosi meitä. Jälleen hyvä syy olla Gaia. Toivottavasti kesäjuhlastamme tulee meille Gaioille uusi perinne!

Alkuvuodesta olemme järjestäneet jo useita tapaamisia ja tilaisuuksia. Koronan väistyttyä (toivottavasti pysyvästi) olemme voineet pitää tapaamiset livenä. Tahti ei tule hiipumaan loppuvuonnakaan, sen voin luvata. Seuratkaa nettisivujamme, FB-ryhmäämme ja sähköpostejanne, niin olette tapahtumien tasalla. Ja ilmoittautukaa mukaan!!!

Muistutan tässä myös jäsenesittelysivuistamme. Jos et vielä ole tehnyt itsestäsi esittelyä, niin teepä se pikaisesti. Kuva ja pari sanaa riittävät alkuun. Neuvot ja ohjeet saat assistentiltamme Nealta (gaia.sahkoposti@gmail.com).

Toivotan kaikille levollista ja rentouttavaa kesää, uusi ihania kesämuistoja ja –kokemuksia! Itse taidan pysytellä kotimaassa ja pikku torpassani Somerolla, enimmäkseen sään salliessa ulkoruokinnassa.

Kiitos, että olette …. Gaioja!

Aurinkoa ja lämpöa

t. Sylva