Kansainvälisen naisjohtajan tie vastuulliseksi yrittäjäksi 28.5.

Kutsu After Work tapahtumaan Gemmi Storessa 28.5.2024

Muotimaailma globalisoituu, trendit vaihtuvat tiheään tahtiin ja muotialan ekosysteemi muuttuu, kukaan ei vaan tiedä miten. Paineet eettiseen ja kestävää kehitystä tukevaan muotiin kasvaa, mutta termit menevät usein sekaisin, viherpesu on vaikeampi havaita ja halvat hinnat houkuttelevat kuluttajia. Muuttuva ympäristö ja jatkuva epävarmuus edellyttää muotialan yrityksiltä sopeutumiskykyä ja resilienssia. Yrittäjältä vaaditaan visiota, luovuutta ja riskienottoa.

Miten johtamistehtävät eri puolilla maailmaa ovat luoneet pohjan yrittäjyydelle haastavalla muotialalla? Kannattaako johtajuus vaihtaa yrittäjyyteen? Onko tie yksisuuntainen?

Tule mukaan keskustelemaan ja verkostoitumaan. Samalla voit tutustua kahden loviisalaisyrittäjän, Gemmin ja La Ninan tarinaan ja tuotteisiin.

Milloin: 28.5.2024 klo 17-19
Missä: Gemmi Store, Kämp Galleria, Kluuvikatu 4
Tarjoilu: Kuplivaa ja snackseja

Gemmi suunnittelee ja valmistaa laadukkaita päällysvaatteita Loviisassa. Gemmi, joka tunnetaan parhaiten kevyistä kääntöturkeistaan, on suunnitellut Suomen olosuhteisiin sopivia uusia kevät- ja kesämallistoja. Kevätmalliston kevyet villakangastuotteet tehdään Saimaa Woolin upeasta kotimaisesta tweed kankaista.

Mallistosta löytyy myös tyylikkäitä toppaliivejä, kevyttoppa ja -tikkitakkeja, sekä trendikkäitä farkku- takkeja. Kohta myyntiin tuleva kesämallisto koostuu luonnonmateriaaleista tehdyistä tyylikkäistä vapaa-ajan vaatteista. Gemmin malleihin saa myös muutoksia omien mittojen mukaan.

Gemmi tarjoaa GAIAn jäsenille 20% alennuksen koko kevään aina 31.5 saakka myymälässä sekä netti- kaupassa koodilla GAIA20. Jos vaatekaappisi kaipaa päivitystä tule tutustumaan kevät- ja kesämallistoon.

LaNina tuo maahan selektiivistä vegaanista SILK- mineraalimeikkisarjaa Australiasta sekä NORVELL itserusketussarjaa Amerikasta.

Tutustu ihaniin pigmenttisiin meikkeihin, joita myydään vain kauneushoitoloista. Voit päivittää meikkipussisi kesää varten Ninan asiantuntevalla opastuksella.

Illan aikana tarjouksia ja tutustumishintoja GAIAN jäsenille.

Tervetuloa
GEMMI & LaNina

Ilmoittaudu jäsenjärjestelmässä 17.5. mennessä!