Gaiojen Ihana Kevätretki jooga-tvistillä 17.5.2024

Linnoissa kreivien….tervetuloa Gaian virkistyspäiväretkelle aivan upeaan Malmgårdin Linnaan! Kreivi Creutz toimii isäntänämme ja kertoo linnan historiasta kiertäen kanssamme!

Malmgårdin linna/kartano on kartano entisen Pernajan kunnan alueella Loviisassa Uudellamaalla. Se muodostettiin vuonna 1615 yhdistämällä eräitä Ernst Creutzille lahjoitettuja maatiloja ja sai säterivapauden vuonna 1622. Kartano on ollut Creutzien kreivisuvun omistuksessa siitä lähtien. Näyttävällä linnamaisella päärakennuksella ei juuri ole vastineita Suomessa.

Aika: perjantai 17.5. klo 11.00-15.00

Paikka: Malmgård 47, 07720 Malmgård

Ohjelmassa:

  • tervetuliaisjuoma siideri talon omaa tuotantoa
  • linnakierros Kreivi Henrik Creutz
  • borssikeitto-lounas kakkukahveineen
  • käynti puodissa
  • lopuksi saamme vielä ohjatun jooga-tunnin linnan upeassa salissa! Jooga opettaja Suvi Hanste ohjaa meidät Shakta joogan saloihin. Osallistujille on jooga-matot opettajalla, ota kevyet trikoot mukaan.

Gaia kustantaa suurimman osan kuluista, osallistuja maksaa Gaian tilille vain lounaan hinnan 22€. Lasku tulee suoraan jäsenjärjestelmästä kun ilmoittautuminen on ohi. Viimeinen ilmoittautumispäivä jäsenjärjestelmässä on 19.4.2024

Erityisruokavaliot/allergiat tulee ilmoittaa samantien kutsun paluuviestillä gaia.sahkoposti@gmail.com

Valitettavasti tarjolla ei ole yhteiskuljetusta, joten omilla autoilla, kimppakyydeillä mennään. Gaian FB sivulla kannattaa sitten tiedustella kyytiä/tarjota kimppaa kuten aiemminkin on menetelty. Kutsu ilmestyy FB sivulle samaan aikaan kuin sähköpostilla, suorastaan kreivin aikaan!

Tapahtuma järjestetään jos osallistujia on min 15 hlöä!