Anne Vuorinen
Vuorinen
Toimitusjohtaja /
PJ Team Oy /
Hyvinkää

Olen innoissani, kun olen päässyt mukaan upeaan naisverkostoon GAIA Networkiin.
Olen koulutukseltani kasvatustieteen maisteri, ammatillinen opettaja sekä näyttötutkintomestari. HHJ-kurssin suoritin, mutta tutkintotilaisuus pitää vielä saada pakettiin.
Arvokasta, mielenkiintoista ja monipuolista työelämäkokemusta olen hankkinut 45 vuotta kestäneen työurani aikana.
Toimin viimeiset 12 vuotta Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän elinvoimajohtajana sekä johtoryhmän jäsenenä. Oppisopimusjohtajana sekä yritys- ja työelämäpalvelujen johtajana sain toimia lukuisia vuosia ja em. syystä olen vannoutunut työelämässä oppimisen puolestapuhuja.
Ennen Keudaan siirtymistäni toimin Laurea ammattikorkeakoulussa mm. sosiaalialan lehtorina, koulutusalajohtajana sekä viimeisimmät vuodet Otaniemen paikallisyksikön johtajana vastaten niin liiketalouden kuin sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeatutkinnoista sekä työelämä- ja sidosryhmäyhteistyöstä.
Ennen ammatilliseen koulutukseen siirtymistäni toimin noin 20 vuotta varhaiskasvatuksen tehtävissä: päiväkodinjohtajana, päivähoidon johtajana ja kasvatustoiminnan johtajana – Tampereella, Turussa ja Keravalla. Kuten huomaat kasvatus ja koulutus vauvasta vaariin on ollut tekemiseni keskiössä.

Yhteiskunnalliset asiat ovat aina minua kiinnostaneet. 40 vuotta erilaisissa kunnallisissa luottamustehtävissä sekä useissa yhdistyksissä, kuten OppisopimusOsaajat ry:ssä sekä valtakunnallisesti yrittäjyyskasvatusta edistävässä YES ry:ssä ja MLL ovat olleet osa henkilökohtaista korkeakouluani.

Meillä on vuodesta 1995 alkaen ollut mentorointiin ja konsultointiin keskittyvä pienimuotoista liiketoimintaa harjoittava perheyritys, joten yrittäjyys on myös ”juttuni”. Olen toiminut aiemmin yhtiömme hallituksen puheenjohtajana, mutta alkuvuodesta 2024 eläköidyttyäni virkatehtävistäni olen ottanut hoitooni toimitusjohtajan pestin.

Olen ihmisten innostaja sekä organisaatioiden kehittäjä ja uudistaja. Sydän sykkii koulutuksen kautta tapahtuvalle kehittymiselle. Kehittäminen ja verkostoituminen on intohimoni.

anne@pjteam.fi
+358 50 4150974