Tinde – Kristiina
Paavola
Gaia hallituksen puheenjohtaja /
Finanssiala /
Helsinki

Olen pitkän työuran tehnyt finanssialan ammattilainen, Suomen suurimmissa rahoituslaitoksissa asiantuntijajohtajana ja senior managerina valuutta-korko ja rahamarkkinoilla. Toimenkuvanani globaalien talouskriisien vaikutusten analysoiminen sekä tähän liittyvien riskien hallinnan konsultointi Suomen suurimpien yritysten rahoitusjohdolle riskienhallinnan strategisena advisoryna ja konsulttina sekä tulosvastuullisena johtajana . Kansainvälistä finassialan kokemusta kertyi Luxembourgin komennuksella. Olen toiminut myös rahoitusalan kouluttajana niin asiakasyrityksille kuin eri sidosryhmille.

Harrastan monenlaista taiteesta kädentaitoihin, mm taiteilijajäsenenä Suomen Akvarellitaiteen yhdistyksessä. Kesäisin golffia ja mökkielämää pienen cairnterrierin ja aviomieheni kanssa iloisessa itä-Suomessa.

Gaia verkosto on ollut tärkeä harrastus jo vuosia, ja olinkin Gaia hallituksessa varapuheenjohtajana 2019-2021. Koen Gaian aidosti naisten tasa-arvoa ja johtajuutta edistävänä verkostoitumis- yhdistyksenä jossa kohtaa samanhenkisiä innostavia naisia !

tindepaavola@gmail.com
+358505948304