Hanna
Sulonen
Varhaiskasvatuksen erityisasiantuntija /
Keravan kaupunki /
Kerava

Olen toiminut varhaiskasvatuksen ja strategiatyön asiantuntijatehtävissä yhteensä yli 20 vuotta. Olen toiminut enimmäkseen kuntaorganisaatioissa ja välillä julkishallinnon kehittämishankkeissa. Olen rautainen varhaiskasvatuksen asiantuntija, joka rakastaa johtaa useampia projekteja limittäin. Vastaan tällä hetkellä Keravan kaupungilla yksityisen varhaiskasvatuksen ohjauksesta ja valvonnasta sekä koko varhaiskasvatuksen pedagogiikan ja laadun kehittämisestä. Olen nauttinut esihenkilötyöstä oman tiimini luotsaamisessa äärettömän paljon. Haluan kehittyä ammatillisesti esihenkilönä edelleen. Aikaisemmin olen työskennellyt isossa kuntaorganisaatiossa Tampereella. Siellä sain toimia sekä varhaiskasvatuksen hallinnossa että konsernihallinnossa strategia- ja kehittämisyksikössä strategiatyössä. Kaupunkistrategian laatiminen ja tiedolla johtamisen työvälineiden kehittäminen antoivat hyviä näkökulmia ja kokemuksia ison organisaation johtamiseen pitkälle tulevaisuuteen.

Olen kasvatustieteen maisteri. Lisäksi olen opiskellut kasvatus- ja opetusalan johtamisopinnot. Tällä hetkellä opiskelen kauppatieteitä Aalto yliopistossa.

Vapaa-ajallani liiku monipuolisesti. Nautin erityisesti uimisesta, golfista, kävelyistä, luistelemisesta ja laskettelusta. Olen paljon myös lasteni harrastuksissa (joukkuevoimistelu ja jalkapallo) mukana taustatukena. Pidän myös sisustamisesta ja merestä. Rentoudun kaikkein parhaiten veden äärellä.

hanna.sulonen@kerava.fi
040 5181 959