Sarita
Laras
Johtava konsultti, yrityskulttuurin ja johtamisen valmentaja, yrittäjä, CEO /
Laras Consulting Oy /
Rajamäki

Missioni ja intohimoni on tehdä parasta mahdollista työelämää ja johtamista.
Minut löytää yleensä hihat käärittynä työyhteisöissä sparraamassa johtamista ja johtoryhmätyötä, viemässä strategiaa arjen teoiksi, kehittämässä työntekijäkokemusta sekä rakentamassa yrityskulttuuria aidoksi vetovoima- ja kilpailutekijäksi.

Uskon, että motivaatio ja intohimo syntyy hyvän työelämän perusasioista – hyvästä johtamisesta ja esihenkilötyöstä, mielekkäästä ja merkityksellisestä työympäristöstä, onnistumisten organisoinnista, arvojen todeksi elämisestä ja osallistamisesta.
Tunnusomaista itselleni on vuorovaikutus, uteliaisuus, ilo, uuden löytäminen ja oivallukset, arvostava kommunikaatio ja haastaminen.

Minulla on pitkä kokemus ja tuoreet näkemykset johtamisesta erilaisissa organisaatiomalleissa. Olen ennen valmentajanuraani toiminut 20 vuotta johtajana johtoryhmätasolla eri rooleissa. Keskeisiä osaamisalueitani johtamisen lisäksi on markkinointi, viestintä, strategiaprosessit, henkilöstö ja yrityskulttuuri. Omassa johtamisessani olen aina yhdistänyt strategisen ajattelun ja operatiivisen toimeenpanon – kohti suuria unelmia kädet savessa.

Arvostan suuresti sparrailua, erilaisia näkemyksiä ja kokemuksia, joten olethan yhteydessä matalalla kynnyksellä, jos voin olla avuksi tai haluaisit muuten vaan verkostoitua, vaikka virtuaalisen kahvihetken merkeissä ilman erityistä agendaa.

sarita.laras@gmail.com
+358405037040