Sari
Vuola-Vuorinen
Head of Business Transformation, Board member, Business Coach /
ICEYE OY /
Espoo

“Mikään muu ei ole pysyvää kuin muutos”. Minun elämäntehtäväni on organisoida ja johtaa erilaisia komplekseja muutoksia vahvasti ihmiset ja yhteisöt sitouttaen sekä organisaation tavoitteiden mukaista arvoa tuottamalla. Olen tehnyt kolme uraa (pankkiirina, konsulttina ja myyntijohtajana sekä kansainvälisen yrityksen kasvu-/muutosjohtajana). Näistä opeista ja kokemuksista ammentaen ja silti uteliaana, nälkäisenä olen siirtynyt “moderniin ajatteluun” työn tekemisestä ja jaankin aikani nykyisin kolmeen työhön/toimintakohteeseen: Muutosjohtaminen, hallitustyö sekä valmentaminen.
Tällä hetkellä kasvuyhtiössä muutosjohtajana ja jälleen uusien oppien sekä mahdollisuuksien parissa.

Hallitustyöhön olen valmentautunut Aalto EE Board professionals sekä HHJ pj koulutuksilla työkokemukseni lisäksi ja jatkan kehittymistä Hallituspartnerit-BP Helsinki Partnerina.
Olen sertifioitu Oxford Leadership Self-managing-leadership coach ja valmennan sekä yksilöitä että tiimejä johtamisen kehittämisessä.

Vapaa-aikanani lähden luontoon nauttien eri vuodenaikojen mukaisesta liikunnasta tai nauttimaan taiteesta (musiikki, näyttelyt, museot, teatteri) sekä kotoilen perheen kanssa.
Lapset ja nuoret ovat lähellä sydäntäni ja toimin MLL:n parissa antaen aikaani tälle arvokkaalle kohderyhmälle.

svuolavuorinen@gmail.com
+358 40 543 3234