Paula
Sailas
Varatuomari, EU-tavaramerkkiasiamies, osakas l HHJ /
Berggren Oy /
Helsinki

Minulla on 20 vuoden kokemus monipuolisista lakimiehen tehtävistä, erityisesti immateriaali- ja markkinointioikeudellisissa asioissa. Työhöni kuuluvat myös sopimusoikeudellinen konsultointi ja riidanratkaisu. Olen aktiivinen vaikuttaja ja verkostoituja alamme järjestöissä ja esiinnyn säännöllisesti asiantuntijana eri medioissa ja tapahtumissa sekä kotimaassa että ulkomailla. Managing IP’s “Top 250 Women in IP” -julkaisu antaa kansainvälistä tunnustusta johtaville immateriaalioikeuden alan ammattilaisille, jotka ovat toimineet erinomaisesti asiakkaidensa ja yritystensä hyväksi viimeisen vuoden aikana. Minut listattiin 250 parhaan IP-alalla toimivan naisen joukkoon v. 2022.

Lisäksi suoritin HHJ-tutkinnon vuonna 2008 ja olen ollut Berggren Oy hallituksessa kaksi eri jaksoa (viimeksi 2016-2018) ja lisäksi olin Gaian hallituksessa 2018-2019.

Vapaa-ajallani kuljetan lapsia koripallo-, salibandy- ja jääpallokentälle. Omasta kunnostani pidän huolta tenniksen, padelin, golfin, hiihdon ja laskettelun avulla.

paula.sailas@berggren.fi
+358405211767