Maarit
Hurme
Director, Commercial Development /
CBRE Finland /
Turku

Olen ratkaisukeskeinen ja uteliaisuudella uuteen suhtautuva yritysjohdon ammattilainen (eMBA, YJET sekä logistiikan & markkinoinnin tradenomi), jonka työurasta suurin osa koostuu eri kokoisten yritysten (start-upista pörssiyrityksiin) myynnin, markkinoinnin ja liiketoiminnan palveluiden kehittämisen tehtävissä.

Urani alkoi tapahtumateollisuudesta johtaessani useamman vuoden sisällöntuotantoja, myyntiä ja projekteja. Merkittävin työrupeama tapahtumateollisuudessa oli vuosina 2011-2017, kun vastasin uuden tapahtumatalon Logomon myynnistä ja toimin johtoryhmässä. Vuonna 2018 siirryin CBRE:lle, kauppakeskus Skanssin johtoon ja tuon seuraavan viiden vuoden aikana vastasin kansainväliselle rahasto-omistajalle laajasti kiinteistön kehitysprojekteista markkinoinnin uudistamiseen ja aina geoenergia-voimalaitoksen rakentamiseen. Vuosiin mahtuu lukuisia kaupallisia kampanjoita, uudishankkeita sekä kymmenien uusien liikkeiden avauksia. Vastasin lopulta myös koko Euroopan (21 maata, noin 300 kauppakeskusta) markkinointijohtajien verkostosta. Vuonna 2022 siirryin konsultiksi johtamaan Suomessa toimistoasiakkaidemme palveluiden kaupallista kehittämistä.

Olen kuullut olevani siltojen rakentaja, ripeä otteinen ja eikä päätösten tekeminen ole minulle vaikeaa, ja siksi ehkä olen parhaimmillani kehittämistehtävissä ja kasvua haettaessa. Minulle luontaista on peilata tekemistä vahvasti kannattavuuden mittareiden sekä lean-filosofiaa hyödyntäen. Status Quo -tilanteessa huomaan hakeutuvani jo uusiin haasteisiin. Vapaa-aikana löydät minut salilta tai jäähallista, kulttuurista nautin kaikissa muodoissa ja hakeudun huomaamattani eri yhdistyksiin verkostoitumaan ellen ole matkoilla. Viimeisin harrastukseni on eMBA global opinnot Henley Business Schoolissa, josta valmistuin tammikuussa 2024.

Parhaimmillani olen dynaamisen pienen asiantuntijatiimin johdossa. Läsnätyöskentelystä pidän, mutta etäjohtaminenkin on minulle tuttua arkea josta tuloksia syntyy.

maarit.h.hurme@gmail.com
+358505634844