Laura
Karlsson
Marketing Manager /
Lingsoft Language Services Oy /
Kaarina

Yli 20 vuotinen työurani monipuolisissa markkinoinnin, myynnin, toimitusketjun hallinnan ja liiketoiminnan kehittämisen tehtävissä on kartuttanut osaamistani sekä asioiden että ihmisten johtamisessa. Työympäristö on usein ollut kansainvälinen. Tällä hetkellä työskentelen markkinointipäällikkönä kieliteknologiayrityksessä nimeltä Lingsoft Language Services Oy. Päätehtäväni on tukea yrityksen kasvua, asiakastyytyväisyyttä ja uusasiakashankintaa markkinoinnin ja viestinnän keinoin. Johdan markkinoinnin strategista suunnittelua ja operatiivista toimintaa monikanavaisesti. Olen vastuussa Lingsoftin brändin kokonaisvaltaisesta kehittämisestä, sekä kumppani- ja työnantajamielikuvan vahvistamisesta.

Parhaimmillani olen monipuolisten tehtävien parissa, jossa tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja, luovaa ideointia, ketterää projektinhallintaa sekä määrätietoisuutta.
Motivoidun hyvästä johtajuudesta ja intohimosta kehittää itseään. Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri ja toimin sujuvasti suomen, ruotsin ja englannin kielillä.

Vapaa-ajalla saan energiaa liikunnasta eri muodoissa: pelaan tennistä ja padelia sekä teen pilatesta. Talvisin laduilla ja rinteissä, kesäisin saaristossa. Perheeseeni kuuluu aviomies ja kaksi lasta.

laura.l.karlsson@gmail.com
0505928599