Katri
Honkonen
CEO, Business Coach, HHJ /
CrossStone Consulting Oy /
Jyväskylä

Olen toiminut ICT-alalla yli 20 vuotta erilaisissa johtotehtävissä. Kokemusta on kertynyt eri kokoisista yrityksistä, aina startup-yrityksistä isoihin kansainvälisiin konserneihin. Innostun tuotekehityksestä ja teknologiajohtaminen on lähellä sydäntäni. Käytännön kokemusta on kertynyt myös projektijohtamisesta, tietohallintojohtamisesta ja liiketoiminnan johtamisesta. Teknologiaosaamisen ohella ihmisten johtaminen ja osaamisen kehittäminen on vuosien saatossa tullut tärkeäksi osaksi työelämääni.
Yrittäjyys on pitkään ollut unelmani. Vuoden 2023 keväällä otin askeleen eteenpäin unelmani toteuttamisessa ja siirryin palkkatöistä ja sivutoimisesta yrittäjästä päätoimiseksi yrittäjäksi, johdon konsultiksi ja business coachiksi.

Uuden oppiminen, opiskelu ja lukeminen, erityisesti johtamiseen, itsetuntemukseen ja valmennukseen liittyen on minulle tärkeää. Gaian toiminnassa olen ollut mukana yli kymmenen vuoden ajan ja on ollut upeaa tutustua upeisiin Gaioihin. Verkostossa on todella voimaa!

Vapaa-aikaa vietän perheeni sekä kahden koiramme ja hevosen kanssa. Hevosen kanssa treenaamme kouluratsastusta ja tavoitteena on päästä kesällä yhdessä kilparadoille.

katri.honkonen@crossstone.fi
0503843772