Satu
Kankaansyrjä
Head of Group Marketing /
Duuri Group Oy /
Helsinki

Utelias luonteeni on aina vienyt uralla eteenpäin, koska alati uteliaana olen kiinnostanut mitä ja miksi tehdään, myös oman osaamisalueen ulkopuolella ja miten asioita voisi tehdä paremmin.
Tämä on johtanut minut laaja-alaiseksi generalistiksi, varsinkin markkinoinnissa, jossa olen toiminut esim. markkinointijohtajana kansainvälisissä yrityksissä, missä vastasin Sveitsissä Euroopan digitaalisesta muutoksesta ja Bostonissa Pohjois-Amerikan markkinoinnista ja verkkoliiketoiminnasta.

Viime vuodet olen viettänyt liiketoiminnan kehittämiseen liittyvissä rooleissa, maa- ja myynti/brändijohtajana.

Syksyllä 2023 opiskelin Aalto Yliopiston Executive Educationissa Asiakaskokemuksen kehittämistä ja johtamista ja päivitettyjen taitojen kanssa jatkan Duuri Groupilla, Groupin ja tytäryhtiöiden markkinoinnin vastaavana ja kansainvälisen liiketoiminnan kehittäjänä. Tässä minulle uutena ja mielenkiintoisena on B2B-myynti palvelutalona rakennusalan viimeistelytuotteiden parissa, paremman työympäristön puolesta.

Vapaa-ajalla sydän vetää aina matkailemaan mutta kotona ollessa hyvät ystävät ja hyvä ruoka, valinnaisessa järjestyksessä, täyttävät vapaa-aikani, ranskan kielen opiskelua, liikuntaa ja ulkoilua unohtamatta.
Toimin myös Myynnin ja Markkinoinnin Ammattilaiset Ammattijärjestön hallituksessa, Helsingin alueyhdistyksessä, MMA:ssa on voimaa! Naisten Pankki Espoota tietenkään unohtamatta missä olen aktiivisena jäsenenä.

satu.kankaansyrja@gmail.com
0407160722