Jaana
Kähönen
Designer /
DJK Design Jaana Kähönen /
Turku

Olen koulutukseltani KTM ja työskennellyt pitkän työurani aikana asiantuntijatehtävissä ja johtavassa asemassa mm. mainosalalla, markkinoinnin parissa ja it-alalla. Vuonna 2019 tein rakkaasta harrastuksestani itselleni päätyön ja perustin digitaaliseen kuva- ja kuosisuunnitteluun erikoistuneen DJK Design Jaana Kähönen -yrityksen. Erikoista kyllä, tuntuu että voin tällä hetkellä hyödyntää kaikkea cv:stäni löytyvää osaamista – unohtamatta valokuvaus- ja sisustussuunnittelutaitojani, joita olen digitaalisen kuva- ja kuosisuunnittelun lisäksi myös opiskellut.

DJK:n toiminta on lähtenyt vauhdilla käyntiin ja olen jo pitänyt useita näyttelyitä, pyörittänyt kesägalleriaa Mathildedalissa, osallistunut kuoseillani Marjo Sjöroosin muotishowhun ja solminut kv designer-sopimuksen ruotsalaisen digipainon kanssa. Vuoden 2022 alusta toimin myös Salon taiteilijaseuran puheenjohtajana.

Gaian toiminnassa olen ollut aktiivisesti mukana, olen mm. ollut Gaian hallituksen jäsen sekä Turun Gaian puheenjohtaja vuosina 2021-2022.

Olen sinkku ja minulla on kaksi aikuista lasta.

jaana(at)djk.fi
+358505004095