Anitta
Bergbom
Hospitality / Tourism / Sales / Marketing /
Gaia Turku ohjausryhmän jäsen /
Turku

Olen palvelualan johtamisen moniosaaja työskenneltyäni pääosan urastani hotelli-, spa- & ravintola-alan johtotehtävissä Suomen suurimmissa ketjuissa ja uniikeissa yksityisissä yrityksissä. Samalla toimialalla olen tehnyt myös myynnin ja markkinoinnin asiantuntijatehtäviä kotimaan- ja ulkomaan markkinoilla. Erikoisalaani on kansainvälinen matkailu, missä olen kouluttautunut Aasian asiantuntijaksi ja viimeksi toiminut siinä positiossa Visit Turussa, Turun alueen matkailun myynti- ja markkinointiorganisaatiossa. 2023 alkuvuoden organisaatiomuutos lopetti myyntiyhtiön ja sen tiimin toimenkuvat. Tällä hetkellä teen selvitystyötä ja tulen tarjoamaan kv. matkailun palveluja ja koulutusta edistääkseni erityisesti rakkaan saaristomme kehittymistä kestävänä matkailukohteena.

Haastan itseäni jatkuvasti opiskelemalla tavoitteena kehittyä edelleen palvelualan hallitusammattilaisena ja advisorina.

Olen pitkän linjan gaialainen oltuani mukana aloittamassa Turun toimintaa ja mukana aktiivisesti mm. ohjausryhmässä useamman vuoden. Saaristo on lähellä sydäntäni ja paljasjalkaisena turkulaisena olen äärimmäisen onnellinen saadessani asua ja viettää vapaa-aikaa näillä rannoilla. Turku on mm. Suomen ruokapääkaupunki, joten luonnollisesti ruoka, juoma ja kulttuurinautinnot sekä matkailu ja liikunta värittävät arkea. Asun Turun keskustassa yrittäjäpuolisoni kanssa – perheeseeni kuuluvat maailmalle lähteneet kaksostyttäret sekä iäkkäät vanhempani.

ani.bergbom@gmail.com
+358400781223