7. Sedig Riitta

Riitta
Sedig
Gaian hallituksen sihteeri, perustaja, neuvonantaja, HHJ, start-up -sijoittaja / Rised Invest Oy & Movendos Oy/  Tuusula

Olen vuodesta 2019 lähtien toisella kierroksella Gaian hallituksessa. Gaiassa olen toiminut lähes 15 ja saanut toiminnan kautta elämääni paljon uusia ystäviä, näkemyksiä ja kokemuksia, jaettuja onnistumisetn ja välillä pienten epäonnistumisenkin hetkiä, iloa ja yhteisöllisyyttä.
Pitkän työurani olen aloittanut pakkausteollisuuden myyntitehtävissä ja kouluttautunut sen jälkeen juristiksi. Juristiurani ensimmäiset vuodet toimin partnerina ja asianajajana helsinkiläisessä asianajotoimistossa. Viimeiset 18 vuotta olin EY:n partnerina ja lakiyksikön vetäjänä kerryttäen kansainvälisessä ympäristössä sekä monipuolista johtamiskokemusta että juridiikan kokemusta. Kesästä 2019 olen keskittynyt juridisten palvelujen tarjoamiseen oman yrityksen puitteissa, ollut mukana muutaman start-upin tukena, mentoroimassa nuoria Suomen Mentoreissa sekä suorittanut HHJ-tutkinnon.
Harrastuksista monipuolinen liikunta ja kulttuuri ovat tärkeitä. Elämäni ykkösiä ovat kolmen upeaa nyt jo aikuista lastani.

040 555 1687
riitta.sedig@gmail.com

linkedin.com/in/riitta-sedig-001a50