3. Ahlström Mia

Mia
Ahlström
Gaia Hallituksen jäsen/CEO/Seniori konsultti/Business coach / BCC Ahlström Oy / Thomas International / NoHo Partners Oyj / Espoo

Pitkä urani liike-elämässä ylimmän johdon tehtävissä on kartuttanut kokemustani kokonaisuuksien johtamisesta myös hyvin moniulotteisessa ja kansainvälisessä bisnesympäristössä. Erityisesti IKEA-urani tarjosi mahdollisuuden kasvattaa omaan osaamistani hyvin monipuolisesti ja viimeiset vuodet toimin IKEA USA:n varamaajohtajana. Suomeen palattuani aloitin yrittäjänä ja hallitusammattilaisena. Kasvu, kehittäminen, asiakaskeskeisyys, arvojohtaminen ja vahvan toimintakulttuurin rakentaminen on keskeisiä teemoja, kun konsultoin ja coachaan yritysjohtoa.

Kiinnostun ja innostun uusista asioista, uskon että uteliaisuus ja jatkuvan kehittymisen asenne on tärkeää. Gaia verkosto antaa mahdollisuuden tutustua upeiden ihmisten kautta moniin uusiin näkökulmiin ja se rikastuttaa omaa ajatteluani. Saan iloa ja energiaa, ystävistä, hyvästä ruuasta, taiteesta, pitkistä kävelyistä ja joogasta. Rakkainta minulle on perhe, aviopuolisoni ja kolme nuorta miestä.


mia(at)bccahlstrom.com

https://www.linkedin.com/in/miaahlstrom/