Webinaari: Social brand, digitaalisen ajan johtajan henkilöbrändi, 10.3. klo 17:30

Ennen oli ensivaikutelma. Digiajalla vaikutus tehdään Googlessa ja sosiaalisessa mediassa. Ihmiset etsivät sinua verkosta. Haun tulokset ratkaisevat sekunneissa pääsetkö jatkoon tai tapaamiseen.

Tässä on digiajan henkilöbrändin ydin.

Ammattilaisena sinulla ei ole varaa jättää omaa henkilökohtaista brändiäsi sattuman varaan. Jos brändisi ei esittele parhaita puoliasi asiantuntijana ja kiinnostavana henkilönä, jonka tapaamista odotetaan innolla, menetät tilaisuutesi.

Erityisesti johtajan henkilöbrändillä on valtava merkitys koko yhteisön menestykselle. Luotko vetovoimaa ja kasvatatko liikearvoa? Miten parhaat työntekijät ja asiakkaat kiinnostuvat yrityksestäsi?

Henkilöbrändin luominen perustuu testattuun kaavaan, johdonmukaiseen tekemiseen ja aktiiviseen oman median haltuunottoon. Rohkeus kasvaa tekemällä.

Gaian jäsen ja hallituksessa toimiva yrittäjä ja digistrategi Marja Nousiainen, FutureMarja, antaa koulutuksessaan 10 vinkkiä vaikuttavan henkilöbrändin luomiseen. Saat inspiroivia esimerkkejä, brändäyksen kaavan, mistä lähteä liikkeelle ja miten kasvatat vaikuttavuuttasi.

Ilmoittaudu heti mukaan koulutukseen jäsenjärjestelmämme kautta! Saat sähköpostissa osallistumislinkin webinaariin.

Jos sinulla on mieltä askarruttavaa brändäyksestä ja haluat vastauksia, lähetä kysymyksesi Marjalle 3.3. mennessä marja@marjanousiainen.com tai somessa @futuremarja.

Tervetuloa!

AIKA: keskiviikko 10.3.2021 klo 17:30-19:00

PAIKKA: Zoom-webinaari