Wagner-sopraano Lise Davidsen Turussa 18.8. klo 19

Gaiat ovat perinteisesti aina elokuussa osallistuneet yhteen Turun musiikkijuhlien korkeatasoiseen konserttiin. Tänäkin vuonna olemme neuvotelleet lipuista - eikä todellakaan mihin tahansa konserttiin, vaan kuulemaan New York Timesissakin hehkutettua sopraano Lise Davidsenia!

Turun musiikkijuhlat on parin viime vuoden aikana halunnut järjestää yleisölleen kansainvälisesti kysytyimpien oopperalaulajien konsertteja ja tämä sarja saa jatkoa, kun Turun Konserttitalossa 18.8 konsertoi maailman tämän hetken puhutuin ja kysytyin Wagner-sopraano Lise Davidsen yhdessä huippupianisti Leif Ove Andsnesin kanssa. Norjan eturivin taiteilijoiden yhteisen konsertin ohjelma on rakennettu Edvard Griegin laulusarjan Haugtussa ympärille.

New York Times on hehkuttanut Lise Davidsenia kuvaillen häntä sanoilla ”yksi ääni miljoonassa” ja Opera Now -lehden mukaan hänen kaltaisensa Wagner-laulaja syntyy kerran sukupolvessa. Leif Ove Andsnes puolestaan on Norjan kansainvälisesti tunnetuimpia pianisteja ja Wall Street Journalin mukaan yksi sukupolvensa lahjakkaimmista muusikoista. Kahden norjalaisen huippumuusikon konsertti on varmuudella yksi suomalaisen musiikkielämän vuoden 2021 kohokohdista.

Gaia Network on onnistunut varaamaan konserttiin 16 premium paikkaa. Ilmoittaudu mukaan jäsenjärjestelmämme kautta 15.7.2021 mennessä. Nopeus on kuitenkin valttia – täytämme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä! Lipun hinta on 54,50e ja sisältää Gaian tarjoamana lasillisen kuohuvaa väliajalla.

Ilmoittautumisen voi perua viimeistään 30.6.2021. Mikäli koronarajoitukset eivät estä konsertin järjestämistä, lasku konserttilipusta lähetetään elokuun alussa.

Lisätietoja Lisestä löytyy täältä: https://www.turunmusiikkijuhlat.fi/artisti/lise-davidsen/

Konsertin toisesta esiintyjästä löytyy tietoja täältä: https://www.turunmusiikkijuhlat.fi/artisti/leif-ove-andsnes/

AIKA: 18.8.2021 klo 19:00

PAIKKA: Turun konserttitalo, Anikaistenkatu 9