Tervetuloa tutustumaan Marketing Finlandin ja Viestintätoimisto Brunnen Communications toimintaan 9.2. klo 8.30

Marketing Finland on markkinointia ja viestintää tekevien ja ostavien yritysten verkosto. Siihen kuuluu yli 400 jäsentä, jotka edustavat noin 90% Suomessa tehdyistä markkinoinnin ja viestinnän ostoista.
Strateginen viestintätoimisto Brunnen Communications tekee näkemyksellistä ja tuloksellista viestintää. Yrityskuvaltaan Brunnen on Suomen paras viestintätoimisto (Taloustutkimus 2021).

Emäntänämme toimii Brunnen Communications partneri ja toimitusjohtaja Taru Nikulainen. Taru on Marketing Finlandin hallituksen jäsen, jossa hän edustaa maamme viestintätoimistoja. Taru toimii myös viestintätoimistojen hallituksessa sekä globaalissa PR Boutiques International -viestintäverkostossa.

Tarulla on +25 vuoden kokemus vaativista viestinnän olosuhteista, eritoten vakavista mainekriiseistä. Hän on tuonut Suomeen viestinnän vaikuttavuuden mittaamisen ajattelumallin, minkä äärellä hän valmentaa asiakkaiden ohella Alma Talentissa ja FCG:ssä. Työssään Brunnenissa Taru johtaa strategisia asiakkaita sekä sparraa johtoa vaikeissa viestintätilanteissa.

Huomaa aamuaika: Keskiviikko 9.2.2021 klo 8.30 - 10.00
Paikka: Kalevankatu 6, 6.krs, Helsinki

Mukaan mahtuu 15 ensin ilmoittautunutta. Ilmottauduthan siis nopeasti jäsenjärjestelmässämme!