Tervetuloa tutustumaan Lowelliin 27.1. klo 17.30 – teemana johtamisen uudet haasteet

Lowell Suomi Oy (aiemmin Lindorff Oy) on luotonhallinnan palveluyritys, joka on auttanut yrityksiä ja ihmisiä luottojen hallinnassa Suomessa jo yli 50 vuotta. Lowellin asiakaspalvelu palvelee yli puolta miljoonaa suomalaista laskujen ja velkojen hoitamisessa joka vuosi, ja yritys on suomalaisten yritysten kokenut ja luotettu kumppani luottopäätöksenteossa, laskutuksessa ja perinnässä.

Teemana tapahtumassa on johtamisen uudet haasteet, joista meille Lowellin näkökulmasta kertoo Anette Töyry. Anette on Lowell Nordicin henkilöstöjohtaja, Nordic alueen johtoryhmän ja Lowell Nordics Oy:n hallituksen jäsen. Gaian lisäksi Anette on toiminut vuosia Turun kauppakamarin Koulutus- ja työvoimavaliokunnan ja valtuuston jäsenenä. Anetella on 25 vuoden kokemus HR-ammattilaisena kansainvälisissä tehtävissä ensin Nokialla ja viimeiset 11+ vuotta Lowellilla. Kokemustaan Anette on jakanut myös mentorina Gaian Rhea Challenge -ohjelmassa. Työssään Anette pyrkii edistämään hyvää johtamiskulttuuria yhdessä esihenkilöiden kanssa, jotta Lowell olisi paras työpaikka sen asiantuntijoille.

Aika: Torstai 27.1.2022 klo 17.30
Paikka: Joukahaisenkatu 6, Turku sekä webinaarina

Tilaisuus järjestetään livenä sekä webinaarina. Mukaan paikanpäälle mahtuvat ensimmäiset 10 ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen jäsenjärjestelmässämme 21.1. mennessä.

Tervetuloa!