Tervetuloa PerkinElmerille 30.1.2023!

Turun vuoden 2023 ensimmäinen Gaia-tapahtuma toteutetaan PerkinElmerillä. PerkinElmer-konserni on maailman johtavia terveysteknologian yrityksiä ja se on sitoutunut innovoimaan terveemmän maailman puolesta. Yritys toimii yli 150 maassa ja Turussa sillä on noin 580 työntekijää. Vierailumme teemana ovat bioalan haasteet ja mahdollisuudet sekä johtajuuden muutos. Emäntänämme toimii General Manager Petra Furu, Reproductive Health.

 

Aika: Ma 30.1.2023 klo 17.00

Osoite: Mustionkatu 6, Turku

Ilmoittautumiset jäsenjärjestelmään 25.1. mennessä.

Tervetuloa!

PerkinElmer-konserni on maailman johtavia terveysteknologian yrityksiä ja se on sitoutunut innovoimaan terveemmän maailman puolesta. PerkinElmer toimii yli 150 maassa, ja sillä on Suomessa noin 580 työntekijää. Turussa toimii yksi PerkinElmerin suurimmista tuote­kehitys- ja valmistusyksiköistä (Wallac Oy), jossa kehitetään ja valmistetaan laitteita, reagensseja ja ohjelmistoja sekä tehdään tutkimusta sairauksien seulontaa varten. PerkinElmer on yksi Turun alueen suurimmista työnantajista ja aidosti merkityksellinen työyhteisö.

 

PerkinElmer Finland Oy, myy ja markkinoi laitteita, reagensseja ja ohjelmistoja luonnon­tieteellistä tutkimusta, kliinistä diagnostiikkaa ja teollisuutta varten. Asiakkaitamme ovat mm. yliopistot, sairaalat ja yritykset, jotka toimivat bio­teknologian, terveyden­huollon, ympäristövalvonnan ja teollisuuden parissa. Yritys on ollut mukana vastasyntyneiden seulonnassa vuodesta 1986 alkaen, ja arviolta 500 miljoonaa vauvaa on jo seulottu tuotteillamme.