Tervetuloa keskustelemaan tulevaisuuden osaamistarpeista ja tutustumaan Omnian toimintaan aamukahvien merkeissä 25.10. klo 9-10.30

Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia on suuri ja moderni koulutuksen ja jatkuvan oppimisen palveluiden järjestäjä. Omnia tarjoaa useille eri asiakasryhmille laajan valikoiman koulutus- ja työelämäpalveluita kuten ammatillista toisen asteen koulutusta ja lukiokoulutusta, nuorten ja aikuisten työpajoja, ammattitutkintoja ja vapaan sivistystyön kursseja ja koulutusta, ammatillisia kursseja sekä rekrytointitukea yrityksille. Omnialla on kumppanuuksia 3000 yrityksen kanssa. Henkilöstömäärä on yli 1000 ja opiskelijamäärä noin 35 000.

Aamukahvitilaisuutta emännöivät kuntayhtymän johtaja Tuula Antola, viestintäjohtaja Päivi Korhonen sekä palvelujohtaja Kirsi Puro Omnian Elinvoima- ja työllisyyspalveluista.

Mukaan mahtuu max 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Aamiaista on tarjolla ravintola Henricuksessa Omnian Espoon keskuksen kampuksella, Kirkkokatu 16 A, 02770 Espoo. Rakennuksen luona on kiekkopysäköintipaikkoja.

 

Ilmoittaudu mukaan jäsenjärjestelmämme kautta!