Tervetuloa Gaiojen 1. aamiaistilaisuuteen 20.4.2023 klo 8.30-10.00

Oman ajattelun johtamisesta hyvinvointia

Johtajan työ on välillä uuvuttavaa, yksinäistä ja ”tuulista” hommaa. Oma ajattelu saattaa mennä helposti lukkoon. Ajatus ei kulje, virta katoaa ja mennään suoritustilaan.

Ihmisen henkinen ja fyysinen puoli ovat jatkuvassa vuorovaikutuksessa keskenään, ja jos jompikumpi osa kärsii, vaikuttaa se negatiivisesti myös toiseen puoleen. Se mitä mieli hautoo sisällään, sen ruumis tuo esille.

Kannattaa aika ajoin pysähtyä ja miettiä omaa hyvinvointia. Oman ajattelun johtamisella on tutkitusti myönteinen vaikutus hyvinvointiin.

Gaiojen aamiaistilaisuudessa käydään läpi Minnan kokemuksia oman ajattelun johtamisen
menetelmistä ja työkaluista.

Tervetuloa tapaamaan muita naisjohtajia ja saamaan työkaluja oman hyvinvoinnin johtamiseen!

Aika: 20.4.2023 klo 8.30-10.00

Paikka: Meeting park Kluuvi, Kluuvikatu 7 , 5 krs

Ilmoittautuminen jäsenjärjestelmässä 6.4. mennessä.

 

Minna Kurttila

Johdon valmentaja, yritysvalmentaja, psykoterapeutti, työnohjaaja/coach, sovittelija ja tietokirjailija

Minna: ”Kaikessa mitä teen tavoitteenani on auttaa ihmisiä voimaan hyvin ja tekemään työnsä hyvin. Minua motivoi suuresti halu auttaa muita ja tuottaa ymmärrystä ihmismielen saloihin. Taustassani näkyy ihmisen psykologian tuntemus yhdistettynä bisnesosaamiseen. Työni on jo pitkään jakautunut siten, että työskentelen yksityisen ja julkisen sektorin organisaatioissa coachina / kouluttajana / valmentajana johtoryhmille, johtajille, esihenkilöille ja työyhteisöille. Osan aikaa työskentelen psykoterapeuttina. Ennen kuin ryhdyin yrittäjäksi toimin mm. HRD-pomona, tutkimuspäällikkönä, esihenkilönä ja vastasin sekä taide- että bisnesorganisaatioiden henkilöstön kehittämisestä. ”