Suomalainen naisyrittäjä maailmalla – miten laadukkaasta varhaiskasvatuksestamme tuli vientituote – näkökulmia kunta- ja yksityissektorilta 19.5. klo 17:30

Liity seuraamme ke 19.5. klo 17:30 webinaariin, jossa saamme mielenkiintoisia näkökulmia niin kunta- kuin yksityissektoriltakin! Paneelikeskustelussa kuulemme nuoren naisyrittäjän kasvutarinan: miten Lontoossa asuvasta suomalaisesta rahoitusasiantuntijasta tuli yrittäjä, ja miten myös Suomesta kuntakin vienyt tätä osaamista maailmalle.

Paneelissa kanssamme keskustelevat:

Noora Laitio, FinlandWay International Preschools, Co-founder ja toimitusjohtaja, joka on Cambridgesta valmistunut taloustieteilija ja vaikuttavuussijoittamisen asiantuntija. 15 vuoden yritysjärjestely- ja kehitysrahoitusuran jatkoksi Noora lähti koulutusvientiyrittäjäksi varhaiskasvatussektorille, tavoitteenaan luoda parhaat mahdolliset lähtökohdat kasvumarkkinoiden lapsille ja perheille.

Hannele Koskinen, Keravan varhaiskasvatusjohtaja. Hannele on kasvatus- ja hallintotieteilijä, jolla on takanaan 33 vuotta varhaiskasvatuksen asiantuntijuutta ja johtamistehtäviä, ja joka luotsaa nyt jo kuudetta vuotta Keravan varhaiskasvatuksen noin 2000 lasta ja 350 työntekijää edelleen innostuen työstään ja kehittämisestä!

Kristiina Paavola, moderaattori, Gaia Networkin varapuheenjohtaja.

Ilmoittaudu mukaan jäsenjärjestelmämme kautta ja saat sähköpostiisi osallistumislinkin Zoom-webinaariin. Tervetuloa!

AIKA: ke 19.5. klo 17:30-18:30

PAIKKA: Zoom