Pikkujouluhenkinen vierailu Salon IoT Campukselle ja Zapatoon 10.12. klo 17

Joulukuussa meillä on ainutlaatuinen tilaisuus saada vierailla Salon IoT Campuksella (entisellä Nokian kampuksella) sekä viettää iltaa ja verkostoitua kuplivan, naposteltavan ja muodin merkeissä Salon kuuluisassa kenkämekassa Zapatossa. Tällä kertaa voimme jo menomatkalla virittäytyä tunnelmaan, sillä lähdemme matkaan tilausbussilla Turun päärautatieasemalta klo 16:15 ja paluu Turkuun on noin 21:15 (pysähdykset Kupittaalla ja Kaarinassa mahdolliset). Helsingistä tuleville järjestyvät kuljetukset samalla bussilla Salon sisällä klo 17-20:30 välillä (rautatie- tai linja-autoasemalta kohteisiin). Muista ilmoittaa tarvitsetko kuljetusta, koska bussivaraus on peruttava ajoissa mikäli sille ei ole tarvetta.

Salo IoT Campus
Innovaatioalusta tulevaisuuden teknologian ratkaisuille.

Salo IoT Campus on yritysten, tutkijoiden ja oppilaitosten yhteisö, jossa rakennetaan älykkäämmän tulevaisuuden teknologioita. Kampuksen katon alla työskentelevät sekä IoT-alan suunnannäyttäjät että alojensa parhaat palveluyritykset.

IoT Campuksen lisäksi kuulemme kahden kampuksella majailevan yrityksen esittelyn:
Link Design, modernin ajan designtoimisto. Intohimona tuote- ja palvelusuunnittelu, jossa digitaalinen ja fyysinen maailma yhdistyvät saumattomasti.
VSP Suomen johtavia ulkoistetun asiakaspalvelun tuottajia. Palvelulupauksena on tehdä asiakkaiden arjesta sujuvaa ja auttaa heitä menestymään omassa liiketoiminnassaan. Pitkä kokemus ja vahvaa osaamista monen eri toimialan asiakaspalvelusta, myös yhteiskunnallisesti merkittäviltä toimialoilta.

Zapato
Zapato on vuonna 1989 perustettu kauppiasvetoinen palveleva perheyritys, joka alun perin aloitti laadukkaiden ja yksilöllisten kenkien myymälänä: maahantoi kenkiä mitä ei muualta saanut. Sama periaate jatkuu edelleen, lisänä Zapatosta löydät tänä päivänä myös laadukkaat naistenvaatteet.

Aika: 10.12 klo 17-20:30 (kuljetukset Turusta: meno 16:15, paluu 21:15)
Paikat: 17-18:30 Salon IoT Campus, Joensuunkatu 7, Salo
18:40-20:30 Zapato, Turuntie 3, Salo