Naisten Pankki Open 10-vuotta avajaiskilpailu 16.5.

Lähde mukaan liikkumaan hyvän asian puolesta. Gaiat tukevat tänäkin vuonna yhteistyökumppaniamme Naisten Pankkia osallistumalla avajaiskilpailuun kymmenettä vuotta järjestettävässä Golfaa Naiselle Ammatti -kisassa.Pelit järjestetään sunnuntaina 16.5. Kultaranta Resortissa Naantalissa.
Gaioille on varattu kiintiö tässä pari-kilpailussa viidelle peliparille (10 henkilöä ). Gaia kustantaa 50€/hlö kilpailumaksun (sisältäen greenfeen) ja näin lahjoittaa 500€ kehitysmaiden naisten hyväksi! KIINTIÖ ON TÄYTTYNYT. Kiitos innostuksestanne!
Muutoin tapahtuma on omakustanteinen. Kultaranta Resort tarjoaa halukkaille mukavia majoituspaketteja jos haluat esimerkiksi saapua paikalle jo lauantaina.
Kilpailu vahvistetaan virallisesti noin kuukautta ennen tapahtumaa, jolloin tehdään päätös kilpailun toteutumismahdollisuudesta. Jos koronarajoitukset estävät, kilpailu siirretään, mutta sitä ei peruta.
Kiintiöpaikat täyttyvät nopeasti, joten ilmoittaudu ja ilmoita samassa viestissä Gaia-pelikaverisi (seura/tasoitus) suoraan Gaian varapuheenjohtaja Kristiina Paavolalle sähköpostitse osoitteeseen tindepaavola@gmail.com. Kristiina toimittaa kiintiö-tiedot tapahtuman järjestäjälle. Kaikki majoitus- ja muut varaukset jokainen osallistuja hoitaa itse.
Mahdolliset peruutukset osallistumiselle on tehtävä viimeistään 7.5. jolloin toivottavasti korvaava pelaaja vielä löytyy. 7.5. jälkeen peruuttavilta peritään 50€ kilpailumaksu.
Kiintiöpaikkojen lisäksi tietysti kaikki ovat tervetulleita osallistumaan kilpailuun/kilpailuihin, niin Gaiat kuin ei-Gaiat. Ilmoittautumiset tehdään tällöin suoraan klubeille Naisten Pankin ohjeiden mukaan.
Tervetuloa golfaamaan hyvän asian puolesta. Kilpailumme ovat kaikille avoimia pariscramblekisoja ikään, sukupuoleen tai tasoitukseen katsomatta. Pelaajakohtaisesta kilpailumaksusta lahjoitetaan 30 euroa Naisten Pankille, joka tukee hauraassa asemassa elävien naisten yrittäjyyttä ja koulutusta Afrikassa, Lähi-idässä sekä Aasiassa.