Ellun kanat: Herätään yhdessä Muutosvoimaan! 21.10. klo 6.30–9.30

Herätään yhdessä Muutosvoimaan!

Nähdään (tai kuullaan) verkossa keskiviikkoaamuna
21.10. klo 6.30–9.30.

Väitämme, että muutosvastarinta on laiskan organisaation tekosyy olla muuttumatta. Uteliaisuus taas on älykkään ja muutosvoimaisen organisaation supervoima!

Jotta organisaatiot ja ihmiset onnistuisivat muutoksessa, niiden on lisättävä systemaattisesti omaa muutosvoimaansa: luottamusta, kollektiivista älykkyyttä ja ennen kaikkea uteliaisuutta. Maailman yh nopeammassa muutoksessa voi päättää, seisooko tumput suorina keskellä kriisiä vai lähteekö omalle muutosmatkalle.

Arvaat varmaan kumpaa suosittelemme.

Tule ruudun ääreen koko aamuksi tai osaksi aikaa tai ota meidät mukaan korvanappeihin aamutoimiesi ajaksi tai työmatkalle! Aamustudiossa meitä ravistelevat muutokseen Ellun Kanojen perustaja Kirsi Piha, hallituksen puheenjohtaja Mika Sutinen ja toimitusjohtaja Taru Tujunen yhdessä kiinnostavien vieraiden kanssa. Muutoksesta – kipukohtia unohtamatta – kertovat muun muassa Smartly.io:n global internal comms Katariina Juvonen, Frameryn toimitusjohtaja Samu Hällfors, Emännöintitoimisto Aamun perustaja Jussi Laukkanen ja aktiivisen kilpauran jälkeen uuden suunnan valinnut painija Petra Olli.

Aamun kuluessa myös

Julkistamme Kirsi Pihan ja Mika Sutisen uutuuskirjan Muutosvoimaa (AlmaTalent), joka ravistelee muutosjohtamisen malleja, antaa kyytiä pelolla johtamiselle ja auttaa rakentamaan muutosvoimaa niin yksilölle, tiimille kuin koko organisaatiollekin. Samalla kuulet ehkä, mitä yhteistä on muutoksessa olevalla organisaatiolla ja romanialaisella löytökoiralla. 

Osallistuessasi Muutosvoimaa-aamuun saat kirjan -20 % alennuksella.

Kuulet ensimmäisenä Ellun Kanojen yhdessä Kantarin kanssa toteuttaman Rytmihäiriöbarometrin eli sen, mitä ihmiset ajattelevat muutoksesta ja mitä Suomessa ajatellaan yrityksistä muutoksentekijöinä.
Pääset (halutessasi) sanomaan sanasi muutoksen sitkeistä myyteistä.

Lupaamme pitää sinut hereillä ja annamme todellisen muutosravistelun. Oma kahvi tai tee mukaan!

Terveisin,
Kirsi, Mika ja Taru