Gaia Network ry:n 20-vuotisjuhlavuoden rannekoru

Tilaa tästä https://forms.gle/JDo3VE5PJjWSFg63A Gaia Network ry:n 20-vuotisjuhlavuoden nimikkorannekoru. Koru on toteutettu yhteistyössä House of Elliotin kanssa. Koru on yhden koon koru eli sen saa säädettyä ranteen mukaan. Rannekorun tilaus on sitova! Korun hinta on 65 € ja minimitilausmäärä on 30 kpl. House of Elliot toimittaa rannekorut omakustannushintaan ja tästä jää pieni siivu tukemaan Gaian toimintaa. Laskun saat sähköpostiisi.

Syyskokous 2020 30.11. klo 17:00

Hyvät Gaiat,

Tervetuloa Gaia Network Association ry:n syyskokoukseen maanantaina 30.11. klo 17:00– 18:30. Kokous pidetään IROResearchin tiloissa, osoitteessa Salomonkatu 17 B, 2. kerros, Helsinki. Mukaan voit osallistua myös verkossa. Ilmoittauduthan kokoukseen jäsenjärjestelmämme kautta. Jos haluat osallistua verkkokokoukseen, niin ilmoittaudu mukaan jäsenjärjestelmässä sekä lähetä meille tästä tieto sähköpostitse osoitteeseen gaia.sahkoposti@gmail.com. Linkin kokoukseen lähetämme sinulle vastauksessa.

Lämpimästi tervetuloa!

Koko Gaia-hallituksen puolesta,

Sylva Vahtera,

Gaia Network puheenjohtaja 2020

 

AIKA: ma 30.11.2020 klo 17:00 alkaen

PAIKKA: IROReasearch, Salomonkatu 17 B, 2. kerros, 00100 Helsinki.

Webinaari: KOKO Lahti ja elämysten suuri maailma 2.12. klo 17:30

WEBINAARI: toimitusjohtaja Emilia Mäki, KOKO Lahti Oy

Suorassa lähetyksessä Lahden Sibeliustalolta linjoilla on kanssamme toimitusjohtaja Emilia Mäki, joka juhlii 20-vuotista taivaltaan tapahtuma-alalla koronan keskellä. Emilia on KOKO Lahti Oy:ta Lahti Events Oy:ta luotsaava ikuinen innostuja.

Mikä on KOKO Lahti Oy?

  • Lahden Messut – Lahti Fair
  • Lahden Sibeliustalo – Lahti Sibelius Hall
  • Finlandia-klubi
  • Piano Paviljonki
  • Lahti Events Oy

Pääsemme tutustumaan  KOKO Lahden ja sen sateenvarjon alla toimivien yritysten toimintaan ja tarinoihin sekä kuulemme toimitusjohtajan uratarinan. Emilia myös kertoo gaioille, miten korona on muuttanut tapahtumien tekemistä. Lähetys toteutetaan webinaarina ja yleisöllä on mahdollisuus tehdä kysymyksiä Emilian esityksen jälkeen.

Ilmoittaudu mukaan jäsenjärjestelmässä!

AIKA: Keskiviikkona 2.12. klo 17:30 – 19:00. Alustus klo 17:30-18:30, kysymykset ja keskustelua klo 18:30-19.

PAIKKA: Zoom-linkki webinaariin lähetetään ilmoittautuneille.

Pikkujouluhenkinen vierailu Salon IoT Campukselle ja Zapatoon 10.12. klo 17

Joulukuussa meillä on ainutlaatuinen tilaisuus saada vierailla Salon IoT Campuksella (entisellä Nokian kampuksella) sekä viettää iltaa ja verkostoitua kuplivan, naposteltavan ja muodin merkeissä Salon kuuluisassa kenkämekassa Zapatossa. Tällä kertaa voimme jo menomatkalla virittäytyä tunnelmaan, sillä lähdemme matkaan tilausbussilla Turun päärautatieasemalta klo 16:15 ja paluu Turkuun on noin 21:15 (pysähdykset Kupittaalla ja Kaarinassa mahdolliset). Helsingistä tuleville järjestyvät kuljetukset samalla bussilla Salon sisällä klo 17-20:30 välillä (rautatie- tai linja-autoasemalta kohteisiin). Muista ilmoittaa tarvitsetko kuljetusta, koska bussivaraus on peruttava ajoissa mikäli sille ei ole tarvetta.

Salo IoT Campus
Innovaatioalusta tulevaisuuden teknologian ratkaisuille.

Salo IoT Campus on yritysten, tutkijoiden ja oppilaitosten yhteisö, jossa rakennetaan älykkäämmän tulevaisuuden teknologioita. Kampuksen katon alla työskentelevät sekä IoT-alan suunnannäyttäjät että alojensa parhaat palveluyritykset.

IoT Campuksen lisäksi kuulemme kahden kampuksella majailevan yrityksen esittelyn:
Link Design, modernin ajan designtoimisto. Intohimona tuote- ja palvelusuunnittelu, jossa digitaalinen ja fyysinen maailma yhdistyvät saumattomasti.
VSP Suomen johtavia ulkoistetun asiakaspalvelun tuottajia. Palvelulupauksena on tehdä asiakkaiden arjesta sujuvaa ja auttaa heitä menestymään omassa liiketoiminnassaan. Pitkä kokemus ja vahvaa osaamista monen eri toimialan asiakaspalvelusta, myös yhteiskunnallisesti merkittäviltä toimialoilta.

Zapato
Zapato on vuonna 1989 perustettu kauppiasvetoinen palveleva perheyritys, joka alun perin aloitti laadukkaiden ja yksilöllisten kenkien myymälänä: maahantoi kenkiä mitä ei muualta saanut. Sama periaate jatkuu edelleen, lisänä Zapatosta löydät tänä päivänä myös laadukkaat naistenvaatteet.

Aika: 10.12 klo 17-20:30 (kuljetukset Turusta: meno 16:15, paluu 21:15)
Paikat: 17-18:30 Salon IoT Campus, Joensuunkatu 7, Salo
18:40-20:30 Zapato, Turuntie 3, Salo

Pikkujouluhenkinen vierailu Garden Livingiin 15.12 klo 18:30

Joulukuussa pääsemme juhlistamaan pikkujoulukautta vierailemalla viheralan lifestyleyritys Garden Livingissä, jossa toimitusjohtaja Eva Wuite kertoo oman uratarinansa ja antaa gaioille katsauksen viheralan nykytilanteeseen ja tulevaisuuteen. Pääsemme myös ihailemaan joulunajan kukkatarjontaa ja saamme tietoa joulukukkatrendeistä – jouluglögejä ja joulutunnelmaa unohtamatta!

Eva on monille tuttu pihasuunnittelija Huvila ja huussi -ohjelmasta, jolla on takanaan monivaiheinen urapolku markkinointijohtajasta puutarha-alan ammattilaiseksi ja yrittäjäksi.

Garden Living on Suomen ensimmäinen viheralan lifestylekokonaisuus, joka tarjoaa niin pihasuunnittelua, pihapalveluja kuin vihersisustamista sekä persoonallisen valikoiman viherkasveja, leikkokukkia, puutarhan yksi- ja monivuotisia kasveja, sisustuselementtejä ja tyylikkäitä designruukkuja sekä ulko- että sisätiloihin.

Ilmoittaudu mukaan jäsenjärjestelmässä, paikkoja on rajoitettu määrä!

AIKA: ti 15.12 klo 18:30-20:00

PAIKKA: Garden Living, Sinimäentie 6, 02630 Espoo

www.gardenliving.fi

Verkkokoulutus: Kriisit, viestintä ja johtaminen 12.1. klo 17:30

Kriisiviestinnän osaamista tarvitaan yhä enemmän. Miten siinä voi onnistua?

Kriisiviestinnän perusteita ja merkitystä sekä onnistumisia ja epäonnistumisia esimerkein  gaioille avaa suosittu sosiaalisen median ja haastavien tilanteiden kouluttaja, toimitusjohtaja ja vuorien valloittaja Piritta Seppälä Viestintä-Piritta Oy:stä. Paneudumme kriisi-illassa Piritan johdolla yritysten kriisien hoitoon, saamme hyviä vinkkejä kriiseihin varautumiseen ja maineenhallintaan sekä työkaluja siihen, miten hyvästä suunnitelmasta ammennetaan kriisin iskiessä. Saamme myös vinkkejä johdon sparraamiseen kriisiviestijöiksi.

Ilmoittaudu mukaan jäsenjärjestelmässä!

AIKA: ti 12.1.2021, alustus klo 17:30-18:30, kysymykset ja keskustelua klo 18:30-19.

PAIKKA: Verkkokoulutus. Linkki lähetetään osallistujille.