Valoa kohti! Live stream -tapahtuma 30.3. klo 10-12

Lämpimästi tervetuloa arvoisa Gaia Networkin yhteistyöverkoston kaikki jäsenet tiimeineen Suomen suurimpaan maksuttomaan live stream-tapahtumaan

Valoa kohti! 

Lämpimästi tervetuloa mukaan MySpeakerin järjestämään maksuttomaan live stream -tapahtumaamme ma 30.maaliskuuta klo 10-12. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä RajuLiven ja Scandic Hotelsin kanssa. Tapahtuma on avoin kaikille, ja suunnattu erityisesti työssä käyville eri toimialojen edustajille. Nyt tarvitaan yrittäjyysasennetta ja yhteen henkeen puhaltamista monella tapaa.

MySpeaker haluaa puhujayhteisönsä kanssa osaltaan auttaa ja innostaa yksilöitä ja kokonaisia työyhteisöjä ja yrityksiä tässä tilanteessa, ja luoda oikeanlaista asennetta ja yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Jaa tätä kutsua, ja innosta mukaan koko tiimisi ja koko työyhteisönne.  Tämä on loistava mahdollisuus yhdessä kohottaa me-henkeä ja tukea yhteisöllisyyden tunnetta, vaikka olemmekin etäyhteyksien päässä toisistamme.

Katso tapahtuman ohjelma ja puhujat liitteen esitteestä tai suoraan ilmoittautumislomakkeesta: http://bit.ly/valoakohti

Puhe yhdistää ihmiset – Let’s Talk!

MySpeaker on kotimainen globaali puhuja- ja valmennusyhtiö, joka toimii paikallisesti Suomessa ja Ruotsissa. Teemme puhujien ja asiakkaiden kanssa yhteistyötä kansainvälisesti. MySpeakerin missio ja tavoite on nostaa puheen, puhujien ja puhuja-alan arvoa, arvostusta ja olla seuraavan viiden vuoden sisällä markkinajohtaja ja nopeiten kasvava puhuja-alan toimija Pohjoismaissa.

https://www.myspeaker.fi/

Pidetään yhtä!

Yhteistyöterveisin,

Susanna Suorsa
Sales Director

Yritysvierailu Finlaysonille – tilaisuus siirretään Koronaviruksen vuoksi

Tervetuloa tutustumaan Finlaysoniin ja kuulemaan Finlaysonin tarinaa ja uusia valloituksia Jukka Kurttilan kertomana. Samalla pääsemme tutustumaan myös Finlaysonin mallistoon.

paikka: Finlaysonin Espan myymälä, Etelä Esplanadi 14, Helsinki
aika: Ilmoitetaan myöhemmin

Finlaysonin tilaisuuden jälkeen suuntaamme vielä ”jatkoille” kulman taakse House of Elliotin helmimyymälään (Kasarmikatu 46) nauttimaan lasit kuohuvaa ja jatkamaan verkostoitumista.

Silkkiä, safiireja ja salaisuuksia – tilaisuus siirretään Koronaviruksen vuoksi

Hyvät ystävä,

koronaviruksen vuoksi joudumme siirtämään tapahtumaa. Safety first! Toivomme kuitenkin, että voimme järjestää tapahtuman myöhemmin keväällä ja saamme silloin Sinut vieraaksemme.

Mirva Saukkola

_______

Kutsu

Olet sydämellisesti tervetullut juhlistamaan Mirva Saukkolan uutta seikkailuromaania Silkkiä, safiireja ja salaisuuksia (Tammi) Alexander Tillanderille, Aleksanterinkatu 17, Helsinki.

Tilaisuudessa pääset tutustumaan Tillanderin upeaan jalokivinäyttelyyn. Tarjolla on kuohuvaa ja pikkupurtavaa Richard McCormickin elegantilla tyylillä toteutettuna.
Kutsu on avec.

mirva.saukkola@gmail.com
p. 040 357 5575.

Saat illan aikana tekemistäsi ostoksista 15 % alennusta.

 

Kaskenmäen kotikonsertti ja keskustelutilaisuus – tilaisuus siirretään Koronaviruksen vuoksi

Kaskenmäen 3.4 kotikonsertti (ja illallinen) on peruttu vallitsevan tilanteen vuoksi. Konsertti pyritään järjestämään syksyllä.

___

Turku: Kaskenmäen kotikonsertti ja keskustelutilaisuus hankkeesta, jossa rahoitetaan Turun yliopiston neurologista tutkimusta musiikin kuuntelun vaikutuksista aivosairauksien hoitotuloksiin

Kaskenmäen kotikonsertti ja keskustelutilaisuus hankkeesta, jossa rahoitetaan Turun yliopiston neurologista tutkimusta musiikin kuuntelun vaikutuksista aivosairauksien hoitotuloksiin.

Opening Spring 2020 – 5th Anniversary of Kaskenmäki home concerts
Bach – Ysaÿe – Beethoven – Mozart – Szymanowski
Laura Kukkonen viulu, Pauli Kari piano
Samppanja ja pieni herkku

Mikäli olet kiinnostunut ruokailemaan omakustanteisesti tilaisuuden jälkeen jossain Turun viihtyisistä ravintoloista, laitatko siitä viestiä 10.3 mennessä suoraan Jaanalle: jaana@djk.fi. Vinkkinä, Turussa on myös upeita hotelleja (kuten uusittu Seurahuone), jos haluat jäädä nauttimaan keväisestä viikonlopusta – mutta varaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin!

Konsertin jälkeen Pauli ja Laura ovat luvanneet kertoa meille mediassakin paljon huomiota saaneesta sairaalahankkeesta, johon PianoDuo ConFuego on joulukuussa lahjoittanut Turun yliopistolle 100 000 euroa. Pianotaiteilija Pauli Kari on tehnyt uraauurtavaa työtä kehittämällä video-streaming tekniikalla lähetettävän konserttitapahtuman, joka välitetään sairaalan potilaille virtuaalilasien kautta seurattavaksi. Lahjoitus kohdennetaan neurologiseen tutkimukseen, jolla selvitetään musiikin kuuntelun vaikutusta aivosairauksien hoitotuloksiin. Mahdollisesti saamme tilaisuuteen myös asiaan vihkiytyneen emeritiusprofessori Seppo Soinilan.

Huom. Osallistuminen on sitova ja peruutustapauksissa joudumme perimään 30 euron konserttilipun hinnan.

Aika:
Paikka: Kaskenkatu 2, Turku

Huippusopraano Nadine Sierra Turussa 13.8.2020 klo 18

Gaiat ovat perinteisesti aina elokuussa osallistuneet yhteen Turun musiikkijuhlien korkeatasoiseen konserttiin. Tänäkin vuonna olemme neuvotelleet lipuista - eikä todellakaan mihin tahansa konserttiin vaan kuulemaan Helsingin Sanomissakin hehkutettua huippusopraano Nadine Sierraa! Konsertti osuu Turun taiteiden yölle, joten kaupungista löytyy muutakin taidetapahtumaa joko ennen tai jälkeen konsertin.

Konserttilipun hinta 60 eur, Gaia tarjoaa lasillisen kuplivaa väliajalla

Turun musiikkijuhlat on parin viime vuoden aikana halunnut järjestää yleisölleen kansainvälisesti kysytyimpien oopperalaulajien konsertteja ja resitaaleja ja tämä sarja saa jatkoa, kun amerikkalainen huippusopraano Nadine Sierra konsertoi Turun konserttitalolla 13.8.2020. Ohjelmassa on Sierralle tärkeimpiä ooppera-aarioita ja lauluja mm. Donizettilta, Gounod’lta, Puccinilta ja Verdiltä. Turun filharmonista orkesteria johtaa kapellimestari Lorenzo Passerini. Linkki tapahtuman nettisivuille: https://www.turunmusiikkijuhlat.fi/ohjelma/nadine-sierra/

Paikka: Turun konserttitalo, Anikaistenkatu 9
Aika: 13.8.2020 klo 18

Ilmoittautuminen on sitova, ilmoittaudu 6.7.2020 mennessä!