Vierailu ravintola Savoyhin: Savoyn naiset – tarina jatkuu 26.2.2020

Aika: Keskiviikko 26.2.2020 Klo 16.15-18:00, Illallinen klo 18 eteenpäin
Paikka: Ravintola Savoy, Eteläesplanadi 14
Hinta: Vierailu 0 €, Illallinen (omakustanne) 125 €

Gaia Network on yhdessä Perheyritysten Liiton sekä Board Professional Finlandin kanssa saanut kutsun uudistettuun Savoyhin.

Asiaosuuden jälkeen gaoilla on mahdollisuus jäädä illalliselle (omakustanne), Illalliskortteja on varattu Gaia Networkille 30 kpl. HUOM. Järjestelmässä on erilliset ilmoittautumiset vierailulle sekä illalliselle.

Teollisuuspalatsin yläkerroksiin avatussa Savoyssa päättäjät ovat kohdanneet, neuvotelleet, rakentaneet yhteistä ymmärrystä ja solmineet sopimuksia ”Helsingin kattojen yllä” vuodesta 1937. Savoy ravintola on saanut uuden huippu ammattilaisen vetämään Savoyn toimintaa niin keittiössä kuin salissakin. Chef Patron Helena Puolakka on upea naisjohtaja, jonka tarkoitus on uudistaa Savoy alkuperäiseen loistoonsa. Savoy on ollut aina ainutlaatuinen ja sielä ovat kohdanneet huippuluokan kulinarismi, design, sisustussuunnittelu, taide ja kulttuuri.

Kiinnostavaa on myös upeiden, vahvojen ja taitavien naisten osuus niin Savoyn luomisessa kuin menestyksessäkin. Aino Aalto on ollut vahvasti suunnittelemassa sitä miltä Savoy on näyttänyt ja tuntunut. Maire Gullichsenien ja Aallot tekivät paljon yhteistyötä myös Savoyssa ja Maire oli myös vahvasti vaikuttamassa siihen minkälainen tunnelma Savoyhin luotiin.

Tämä yli 80-vuotias ravintolalegenda uudistuu vuodenvaihteessa ammattitaidolla, historiaa ja alkuperäistä, Alvar ja Aino Aallon sekä muiden suunnittelijoiden, työtä kunnioittaen. Ilse Crawford on yksi maailman arvostetuimmista sisustussuunnittelijoista ja hänet on valittu tekemään uudistus Savoyn ravintolatiloihin tiiviissä yhteistyössä Aalto säätiön ja Artekin kanssa.

Verkostoitumiskumppanimme Savoyssa:

Perheyritysten liitto on suomalaisten perheyritysten ja kasvollisten omistajien vuorovaikutusverkosto, edunvalvontaorganisaatio sekä asiantuntija- ja valmennusjärjestö.

Board Professionals Finland verkosto edistää hallitustyöskentelyn ja ylimmän johdon monimuotoisuutta ja osallistamista Suomessa.

Ohjelma:

Klo 16.15-18-00

• Chef Patron Helena Puolakka lausuu tervetuliaissanat
• Kuulemme Savoyn historian ja Savoyssa vaikuttaneiden vahvojen naisten tarinoita, Maire Gullichsen-Ehrnroothin kertomana.
• Hallitustyöskentelyyn ja monimuotoisuuteen liittyvät key note -puheenvuorot GAIA, BPF, Perheyritysten liitto
• Keskustelua ja vaikuttavaa, aktiivista verkottumista tämän ainutlaatuisen vierailijakunnan kesken

Illallinen alkaen klo 18

• Nautimme Helena Puolakan uniikin, erityisesti meille suunnitellun usean ruokalajin maistelumenyyn viineineen, ja kun Savoysta on kysymys, makuelämys ei varmasti jätä ketään kylmäksi. Viinipaketin tilalle voi halutessaan valita alkoholittoman juomapaketin.

Savoy lahjoittaa illalliskortin hinnasta 20 % Mannerheimin Lastensuojeluliitolle. Illalliskortti: 125 €/henkilö, sis. illallisen ja viinipaketin. Maksu suoritetaan paikan päällä.

Miksi itseohjautuvuus nousee esille puhuttaessa tulevaisuuden organisaatioista? 11.3.2020 klo 17.30

Tervetuloa Integralille kuuntelemaan ja keskustelemaan tulevaisuuden organisaatioista joissa itseohjautuvuus on tapa toimia ja kehittyä.

Miksi muutos tapahtuu ja mitä se tarkoittaa organisaatioille. Miksi on tärkeää puhua sekä ihmistä että teknologiasta samanaikaisesti.

Ihmiset, tieto ja teknologia ovat tulevaisuuden organisaatioissa erottamaton osa kokonaisuutta.

Verkostoitumista ja pientä iltapalaa.

Aika: 11.3.2020 klo 17.30
Paikka: Integral, Metsänneidonkuja 8,Espoo, IV krs Trio talo.

Gaia vierailu Turun Stockmannilla 12.3.2020

Gaia vierailu Turun Stockmannilla

Maaliskuussa pääsemme vierailemaan Turun Stockmannille. Tavaratalojohtaja Päivi Itkonen-Melartin kertoo mm. Stockmannin uudesta strategiasta ja kaupan murroksesta. Saamme mukaan myös Turun Ydinkeskustayhdistyksen toiminnanjohtaja Heli Järvelän valottamaan Turun keskustan tilannetta rakennustyömaan keskellä. Varmasti mielenkiintoisia keskusteluja luvassa!

Aika: Torstai 12.3.2020 klo 17.30-19.30

Paikka: Stockmann, Yliopistonkatu 22, Turku. Kokoonnutaan 3 krs. palvelupisteellä (urheiluosaston takana), kokoustila on pisteen vieressä.

Yritysvierailu Finlaysonille 24.3. klo 17:30

Tervetuloa tutustumaan Finlaysoniin ja kuulemaan Finlaysonin tarinaa ja uusia valloituksia Jukka Kurttilan kertomana. Samalla pääsemme tutustumaan myös Finlaysonin mallistoon.

paikka: Finlaysonin Espan myymälä, Etelä Esplanadi 14, Helsinki
aika: 24.3.2020 klo 17.30 alkaen

Finlaysonin tilaisuuden jälkeen suuntaamme vielä ”jatkoille” kulman taakse House of Elliotin helmimyymälään (Kasarmikatu 46) nauttimaan lasit kuohuvaa ja jatkamaan verkostoitumista.

Kaskenmäen kotikonsertti ja keskustelutilaisuus 3.4.2020

Turku: Kaskenmäen kotikonsertti ja keskustelutilaisuus hankkeesta, jossa rahoitetaan Turun yliopiston neurologista tutkimusta musiikin kuuntelun vaikutuksista aivosairauksien hoitotuloksiin

Kaskenmäen kotikonsertti ja keskustelutilaisuus hankkeesta, jossa rahoitetaan Turun yliopiston neurologista tutkimusta musiikin kuuntelun vaikutuksista aivosairauksien hoitotuloksiin.

Opening Spring 2020 – 5th Anniversary of Kaskenmäki home concerts
Bach – Ysaÿe – Beethoven – Mozart – Szymanowski
Laura Kukkonen viulu, Pauli Kari piano
Samppanja ja pieni herkku

Mikäli olet kiinnostunut ruokailemaan omakustanteisesti tilaisuuden jälkeen jossain Turun viihtyisistä ravintoloista, laitatko siitä viestiä 10.3 mennessä suoraan Jaanalle: jaana@djk.fi. Vinkkinä, Turussa on myös upeita hotelleja (kuten uusittu Seurahuone), jos haluat jäädä nauttimaan keväisestä viikonlopusta – mutta varaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin!

Konsertin jälkeen Pauli ja Laura ovat luvanneet kertoa meille mediassakin paljon huomiota saaneesta sairaalahankkeesta, johon PianoDuo ConFuego on joulukuussa lahjoittanut Turun yliopistolle 100 000 euroa. Pianotaiteilija Pauli Kari on tehnyt uraauurtavaa työtä kehittämällä video-streaming tekniikalla lähetettävän konserttitapahtuman, joka välitetään sairaalan potilaille virtuaalilasien kautta seurattavaksi. Lahjoitus kohdennetaan neurologiseen tutkimukseen, jolla selvitetään musiikin kuuntelun vaikutusta aivosairauksien hoitotuloksiin. Mahdollisesti saamme tilaisuuteen myös asiaan vihkiytyneen emeritiusprofessori Seppo Soinilan.

Huom. Osallistuminen on sitova ja peruutustapauksissa joudumme perimään 30 euron konserttilipun hinnan.

Aika: 03.04.2020 klo 19
Paikka: Kaskenkatu 2, Turku

Huippusopraano Nadine Sierra Turussa 13.8.2020 klo 18

Gaiat ovat perinteisesti aina elokuussa osallistuneet yhteen Turun musiikkijuhlien korkeatasoiseen konserttiin. Tänäkin vuonna olemme neuvotelleet lipuista - eikä todellakaan mihin tahansa konserttiin vaan kuulemaan Helsingin Sanomissakin hehkutettua huippusopraano Nadine Sierraa! Konsertti osuu Turun taiteiden yölle, joten kaupungista löytyy muutakin taidetapahtumaa joko ennen tai jälkeen konsertin.

Konserttilipun hinta 60 eur, Gaia tarjoaa lasillisen kuplivaa väliajalla

Turun musiikkijuhlat on parin viime vuoden aikana halunnut järjestää yleisölleen kansainvälisesti kysytyimpien oopperalaulajien konsertteja ja resitaaleja ja tämä sarja saa jatkoa, kun amerikkalainen huippusopraano Nadine Sierra konsertoi Turun konserttitalolla 13.8.2020. Ohjelmassa on Sierralle tärkeimpiä ooppera-aarioita ja lauluja mm. Donizettilta, Gounod’lta, Puccinilta ja Verdiltä. Turun filharmonista orkesteria johtaa kapellimestari Lorenzo Passerini. Linkki tapahtuman nettisivuille: https://www.turunmusiikkijuhlat.fi/ohjelma/nadine-sierra/

Paikka: Turun konserttitalo, Anikaistenkatu 9
Aika: 13.8.2020 klo 18

Ilmoittautuminen on sitova, ilmoittaudu 6.7.2020 mennessä!