Vierailu ravintola Savoyhin: Savoyn naiset – tarina jatkuu 26.2.2020

Aika: Keskiviikko 26.2.2020 Klo 16.15-18:00, Illallinen klo 18 eteenpäin
Paikka: Ravintola Savoy, Eteläesplanadi 14
Hinta: Vierailu 0 €, Illallinen (omakustanne) 125 €

Gaia Network on yhdessä Perheyritysten Liiton sekä Board Professional Finlandin kanssa saanut kutsun uudistettuun Savoyhin.

Asiaosuuden jälkeen gaoilla on mahdollisuus jäädä illalliselle (omakustanne), Illalliskortteja on varattu Gaia Networkille 30 kpl. HUOM. Järjestelmässä on erilliset ilmoittautumiset vierailulle sekä illalliselle.

Teollisuuspalatsin yläkerroksiin avatussa Savoyssa päättäjät ovat kohdanneet, neuvotelleet, rakentaneet yhteistä ymmärrystä ja solmineet sopimuksia ”Helsingin kattojen yllä” vuodesta 1937. Savoy ravintola on saanut uuden huippu ammattilaisen vetämään Savoyn toimintaa niin keittiössä kuin salissakin. Chef Patron Helena Puolakka on upea naisjohtaja, jonka tarkoitus on uudistaa Savoy alkuperäiseen loistoonsa. Savoy on ollut aina ainutlaatuinen ja sielä ovat kohdanneet huippuluokan kulinarismi, design, sisustussuunnittelu, taide ja kulttuuri. 

Kiinnostavaa on myös upeiden, vahvojen ja taitavien naisten osuus niin Savoyn luomisessa kuin menestyksessäkin. Aino Aalto on ollut vahvasti suunnittelemassa sitä miltä Savoy on näyttänyt ja tuntunut. Maire Gullichsenien ja Aallot tekivät paljon yhteistyötä myös Savoyssa ja Maire oli myös vahvasti vaikuttamassa siihen minkälainen tunnelma Savoyhin luotiin. 

Tämä yli 80-vuotias ravintolalegenda uudistuu vuodenvaihteessa ammattitaidolla, historiaa ja alkuperäistä, Alvar ja Aino Aallon sekä muiden suunnittelijoiden, työtä kunnioittaen. Ilse Crawford on yksi maailman arvostetuimmista sisustussuunnittelijoista ja hänet on valittu tekemään uudistus Savoyn ravintolatiloihin tiiviissä yhteistyössä Aalto säätiön ja Artekin kanssa.

Verkostoitumiskumppanimme Savoyssa: 

Perheyritysten liitto on suomalaisten perheyritysten ja kasvollisten omistajien vuorovaikutusverkosto, edunvalvontaorganisaatio sekä asiantuntija- ja valmennusjärjestö. 

Board Professionals Finland verkosto edistää hallitustyöskentelyn ja ylimmän johdon monimuotoisuutta ja osallistamista Suomessa.

Ohjelma:

Klo 16.15-18-00

• Chef Patron Helena Puolakka lausuu tervetuliaissanat
• Kuulemme Savoyn historian ja Savoyssa vaikuttaneiden vahvojen naisten tarinoita, Maire Gullichsen-Ehrnroothin kertomana.
• Hallitustyöskentelyyn ja monimuotoisuuteen liittyvät key note -puheenvuorot GAIA, BPF, Perheyritysten liitto
• Keskustelua ja vaikuttavaa, aktiivista verkottumista tämän ainutlaatuisen vierailijakunnan kesken

Illallinen alkaen klo 18

• Nautimme Helena Puolakan uniikin, erityisesti meille suunnitellun usean ruokalajin maistelumenyyn viineineen, ja kun Savoysta on kysymys, makuelämys ei varmasti jätä ketään kylmäksi. Viinipaketin tilalle voi halutessaan valita alkoholittoman juomapaketin.

Savoy lahjoittaa illalliskortin hinnasta 20 % Mannerheimin Lastensuojeluliitolle. Illalliskortti: 125 €/henkilö, sis. illallisen ja viinipaketin. Maksu suoritetaan paikan päällä.

Vastaa