Turku: Kaskenmäen kotikonsertti ja keskustelutilaisuus hankkeesta, jossa rahoitetaan Turun yliopiston neurologista tutkimusta musiikin kuuntelun vaikutuksista aivosairauksien hoitotuloksiin

Kaskenmäen kotikonsertti ja keskustelutilaisuus hankkeesta, jossa rahoitetaan Turun yliopiston neurologista tutkimusta musiikin kuuntelun vaikutuksista aivosairauksien hoitotuloksiin.

Opening Spring 2020 – 5th Anniversary of Kaskenmäki home concerts
Bach – Ysaÿe – Beethoven – Mozart – Szymanowski
Laura Kukkonen viulu, Pauli Kari piano
Samppanja ja pieni herkku

Mikäli olet kiinnostunut ruokailemaan omakustanteisesti tilaisuuden jälkeen jossain Turun viihtyisistä ravintoloista, laitatko siitä viestiä 10.3 mennessä suoraan Jaanalle: jaana@djk.fi. Vinkkinä, Turussa on myös upeita hotelleja (kuten uusittu Seurahuone), jos haluat jäädä nauttimaan keväisestä viikonlopusta – mutta varaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin!

Konsertin jälkeen Pauli ja Laura ovat luvanneet kertoa meille mediassakin paljon huomiota saaneesta sairaalahankkeesta, johon PianoDuo ConFuego on joulukuussa lahjoittanut Turun yliopistolle 100 000 euroa. Pianotaiteilija Pauli Kari on tehnyt uraauurtavaa työtä kehittämällä video-streaming tekniikalla lähetettävän konserttitapahtuman, joka välitetään sairaalan potilaille virtuaalilasien kautta seurattavaksi. Lahjoitus kohdennetaan neurologiseen tutkimukseen, jolla selvitetään musiikin kuuntelun vaikutusta aivosairauksien hoitotuloksiin. Mahdollisesti saamme tilaisuuteen myös asiaan vihkiytyneen emeritiusprofessori Seppo Soinilan.

Huom. Osallistuminen on sitova ja peruutustapauksissa joudumme perimään 30 euron konserttilipun hinnan.

Aika: 03.04.2020 klo 19
Paikka: Kaskenkatu 2, Turku

Vastaa